Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
JoSeed 2025-02-22, 11:24 11
Fajne te amerykanskie kowbojki...🤩
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-02-22, 11:27 26
I to są fajne babki! Te z dołu oczywiście. Pełne dedykacji i skupienia, do tego idę się założyć, że nie mają nasrane we łbie. No i piękne. Na to gówno na górze to nawet mi się patrzeć nie chciało.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
kania777marek 2025-02-22, 11:30 7
Aż się uśmiechnełem. I tak sobie żyje w tej uśmiechniętej Europie
Zgłoś
roughfuck 2025-02-22, 11:31 9
No i elegancko. Taka Pani Domu na dole zadba o bezpieczeństwo rodziny jak mąż zarabia pieniądze na utrzymanie.
Zdrowo 😍
Zgłoś
lokal.szczecin 2025-02-22, 11:33 63
zastanawiam sie co gorsze? udawanie ze jeździsz na wirtualnym koniu i skakanie jak pajac czy przyjscie jako "kibic" i ogladanie tego gowna z trybun no i chyba placenie za wejscie?
Zgłoś
durabo2 2025-02-22, 11:35 7
Ale się uśmiałem, Ulane Stany Amameryki wystawiły jedyną reprezentantkę ze wsi którą koń jest w stanie unieść a zakompelsky biją brawo uszami. Te u góry może i uprawiają kontrowersyjny sport ale chociaż sama są wysportowane
Zgłoś
Siriuz 2025-02-22, 11:37 11
Lewactwo w USiA też próbuje to zniszczyć. Dla nich to są głupie redneki. Lewactwo to rak ludzkości.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
BambiPMT 2025-02-22, 11:38 3
durabo2 napisał/a:

Ale się uśmiałem, Ulane Stany Amameryki wystawiły jedyną reprezentantkę ze wsi którą koń jest w stanie unieść a zakompelsky biją brawo uszami. Te u góry może i uprawiają kontrowersyjny sport ale chociaż sama są wysportowane

Wiesz, że nie wszyscy tam są ulani?
To jest coś czego afrykanie nie mogą zrozumieć w USA. Jakto jesteś gruby, bo jesteś biedny?
Zgłoś
Janko 2025-02-22, 11:46 2
W europie Czochrają psiochę kijem taka różnica
Zgłoś
PsikutaBezS 2025-02-22, 12:06 5
To ile dzieci zginęło w ostatnim miesiącu w strzelaninach w szkołach? Wiem, wiem to się robi nudne...
Zgłoś
pazuzu 2025-02-22, 12:27 32
Serio ktoś uważa że usa jest lepsze niż europa?
USA kraj gdzie 43 miliony ludzi średnio umie czytać, kilka milionów w ogóle nie umie czytać, powszechna bieda, bezdomnośc, tysiące morderstw z użyciem broni, brak opieki zdrowotnej. Porównajcie sobie chociaż jak wygląda metro w Warszawie a jak wygląda w nowym Jorku jaki tam jest syf i malaria, pełno ćpunów zombie. Więc usa to akurat może się uczyć od Europy
A co najlepsze ten filmik z tych zawodów na sztucznym koniu to akurat jest z usa a dokładnie z Chicago 😂
wsj.com/us-news/competitive-hobbyhorse-riding-stick-horses-89c27812
Zgłoś
Siriuz 2025-02-22, 12:31 6
PsikutaBezS napisał/a:

To ile dzieci zginęło w ostatnim miesiącu w strzelaninach w szkołach? Wiem, wiem to się robi nudne...

Niecałe 3 tygodnie temu w Szwecji Campus Risbergska, 11 osób.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
pazuzu 2025-02-22, 12:41 7
Swoją drogą co to za głupie porównania państwa do kontynentu? usa to jeden kraj, jeden prezydent i rząd a Europa to ponad 40 różnych państw z własnym rządem.
Równie dobrze można zrobić porównanie Polska vs Ameryka Północna i dać zdjęcie jakis biedaków z Meksyku
Zgłoś
Siriuz 2025-02-22, 12:51 8
pazuzu napisał/a:

Swoją drogą co to za głupie porównania państwa do kontynentu? usa to jeden kraj, jeden prezydent i rząd a Europa to ponad 40 różnych państw z własnym rządem.
Równie dobrze można zrobić porównanie Polska vs Ameryka Północna i dać zdjęcie jakis biedaków z Meksyku

Przypominam, że w Europie mamy Związek Socjalistycznych Republik EU, który narzuca standardy moralności i praworządności.

podpis użytkownika

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie