📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten film to propaganda- stworzona po to, żebyście wierzyli, że to prawda:P Tak samo jest z całą propagandą lewacką.

dlatego właśnie powinniśmy wypalić Francję do gołej ziemi.
Jezus maria populacja na świecie w 2030 - 9 bilionów ludzi... ehh Pamiętacie z niedawnej przeszłości jakie były prognozy na rok 2010? Ludzie nie uczą się na błędach.
Jezus maria populacja na świecie w 2030 - 9 bilionów ludzi... ehh Pamiętacie z niedawnej przeszłości jakie były prognozy na rok 2010? Ludzie nie uczą się na błędach.

Tak tak wielka polska duma("polish pride"), że aż nie po polsku napisane

propaganda propagandą, ze stronnicze wiiadomo, problem w tym ze bardzo prawdopodobne. wystarczy popatrz jakie zamieszki kilka lat temu byly pod paryzem w murzynskich dzielniach. wybitni afrykanczycy (malo ich ale jacys tam sa) twierdza ze nie mozna pakowac kasy w afryke tylko trzeba ja ukierunkowac i sama musi sie postawic na nogi bo inaczej ciagle bede zerowac na bogatszych krajach i nigdy sie nie usamodzielnia. dlatego w dalszym swoim zerowaniu dojdzie do masowego naplywu ich do europy, bo skoro tam i tak bedzie do dupy, a dzieki pomocy humanitarnej beda dluzej zyc i wiecej ich bedzie przyezywac, to nie zostana tam tylko przyleca do nas.
bardzo mroczna wizja ale jesli tak sie stanie to co jak co ale polska dobrze na tym wyjdzie, potem ich podbijemy i bedziemy tak zajebiscie wielcy i potezni jak za dawnych dobrych lat.
bardzo mroczna wizja ale jesli tak sie stanie to co jak co ale polska dobrze na tym wyjdzie, potem ich podbijemy i bedziemy tak zajebiscie wielcy i potezni jak za dawnych dobrych lat.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie