Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:44
wciazszukam 2010-04-12, 0:21
~DMN jeżeli Cię to jebie to świadczy to tylko o tym, że jesteś ignorantem. Bo w ten sam sposób można powiedzieć jebią mnie wszyscy ludzie świata, włącznie z rodziną, bo to ja jestem sobą. Co to w ogóle znaczy?!
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-12, 0:27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-12, 0:41 1
nie wiem czy ktos juzpisal ze wiele scen pochodzi ze swietnego filmu "hcildren of men" zclivem owenem i michaelem cainem
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-12, 1:28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bochnio 2010-04-12, 2:37
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-12, 7:12
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-12, 7:56
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-12, 10:29 1
Zgłoś
mesiash 2010-04-12, 10:34 1
i tak moja wypowiedź zginie w odmętach głupich wypowiedzi, ale strasznie mnie rozśmieszyła (nie wiem czyja) wypowiedź że lepiej żyć w państwie, które narzuca religię i tępi odmienność, niż w takim jak teraz...

sorry stary, twoja matka w wieku 30 lat nie może już zajść w ciążę - musimy ją zabić... Twój młodszy brat ma kręcone włosy, przykro mi - obraza boska, musimy go zabić... Dlaczego w zeszłą niedzielę nie poszedłeś do kościoła? Gdybyś się dostatecznie żarliwie modlił to by Ci się ta noga zrosła już w sobotę, pójdź z nami.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-12, 11:17
Polska przetrwa... fikasz, znikasz
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-12, 11:25 3
Zgłoś
N 2010-04-12, 12:04
Zgłoś
deesys 2010-04-12, 12:45
To co - wracamy do popierania Samoobrony, LPRu i Młodzieży Wszechpolskiej ??
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-12, 13:02
no, ale, przecież w 2012 ma byc koniec świata
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-12, 14:19 1
od jutra zakładamy partię narodowego czyszczenia polski z syfu kiły i brudasów
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem