📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:44

~DMN jeżeli Cię to jebie to świadczy to tylko o tym, że jesteś ignorantem. Bo w ten sam sposób można powiedzieć jebią mnie wszyscy ludzie świata, włącznie z rodziną, bo to ja jestem sobą. Co to w ogóle znaczy?!

nie wiem czy ktos juzpisal ze wiele scen pochodzi ze swietnego filmu "hcildren of men" zclivem owenem i michaelem cainem

i tak moja wypowiedź zginie w odmętach głupich wypowiedzi, ale strasznie mnie rozśmieszyła (nie wiem czyja) wypowiedź że lepiej żyć w państwie, które narzuca religię i tępi odmienność, niż w takim jak teraz...
sorry stary, twoja matka w wieku 30 lat nie może już zajść w ciążę - musimy ją zabić... Twój młodszy brat ma kręcone włosy, przykro mi - obraza boska, musimy go zabić... Dlaczego w zeszłą niedzielę nie poszedłeś do kościoła? Gdybyś się dostatecznie żarliwie modlił to by Ci się ta noga zrosła już w sobotę, pójdź z nami.

sorry stary, twoja matka w wieku 30 lat nie może już zajść w ciążę - musimy ją zabić... Twój młodszy brat ma kręcone włosy, przykro mi - obraza boska, musimy go zabić... Dlaczego w zeszłą niedzielę nie poszedłeś do kościoła? Gdybyś się dostatecznie żarliwie modlił to by Ci się ta noga zrosła już w sobotę, pójdź z nami.

To co - wracamy do popierania Samoobrony, LPRu i Młodzieży Wszechpolskiej ??

od jutra zakładamy partię narodowego czyszczenia polski z syfu kiły i brudasów
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie