Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:42
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zjeb 2010-04-12, 15:12
Ale zapomnieli dodac, ze w miedzy czasie Polacy przejumja kontrole w Chicago...
Zgłoś
DMN 2010-04-12, 15:36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Mango 2010-04-12, 16:19 10
Nie znacie się ludzie a piszecie głupoty ... Europa już jest ,,brudnym,, rasowo kontynentem ... Może w Polsce póki co na mniejszą skalę co we Francji czy Niemczech , gdzie na każdym kroku widać poddanych Allacha ... . Zaraz napiszecie - RASIZM lub HOMOFOBIA . Czy wy jesteście ślepi ? Islam jest zagrozeniem dla naszej kultury , dla naszego dziedzictwa . Zrównają nas z ziemią jeśli będzie trzeba .
Dżichad jest bliższy niż sie wszystkim wydaje więc do póki można tzreba walczyć jeśli sie da to nie koniecznie zbrojnie . Kto z Was by chciał żeby jego dzieci poszły do szkoły gdzie na ścianach zawiśnie gwiazda i półksieżyc ? gdzie będzie czytany koran ... Pseudo fanatyczni bojownicy mają zapowiedziane w koranie że za życie jednego ,,NIEWIERNEGO,, ( czytaj chrzescijanina) on od razu trafia do raju u boku swego ,, miłosiernego ,, boga . I TAK ku.wa mamy sie ich bać ?? NIE !! Brońmy co NASZE !! DAJMY to co mamy dzieciom i wnukom a nie arabom . Walczmy z tym nie azabraniajmy pokazywania symboli ANTY na stadionach , manifestacjach .
NIECH ŚWIAT WIE !! POLSKA będzie bastionem który nie klęknie przed islamskim terrorem o ekspansją . I nie wystraszymy się tego , ze od czasów starożytnych nikt nie podbił ich ziem do cna ... Polska tez jest jedna która niczym feniks z popiołów powstała i przetrwa ale tylko jeśli zachowamy włąsną tożsamość i kulturę ... POLSKA - jak to pieknie brzmi ...
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-12, 16:37
Edit: nvm, mały offtop się wkradł wysłałem Ci pw Mango.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-12, 16:56
Może ten koniec świata w 2012 nie będzie taki zły..
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2010-04-12, 17:43
oh kurde trzeba korzystać z panienek

KTÓRA CHĘTNA!!!!
Zgłoś
horikawa 2010-04-12, 18:27 2
Panowie, ale szczerze naprawdę uwieżyliście w to demagogiczne gówno?
Bez obrazy, to skrajnie głupie. Tak samo jak każde krzyczenie, że są wrogowie ludu. Nie ważne czy to hitler, komuniści, czy inne debile to zawsze prowadzi do jednego.
A te argumenty w stylu "mi im na tyle pozwalamy, a oni zabijają za posiadanie biblii" są dopiero żałosne. Uważajcie: Mamy robić tak samo? A! Wtedy nie będzie się różnić. A oto chodzi.
Panowie bez jaj, nie wieżcie propagandzie żandej.
Zgłoś
seq500mg 2010-04-12, 20:16 1
tak, tak, głosujcie na LiD, bądzmy tolerancyjni i oświeceni
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-12, 20:53 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-12, 21:29
Novik napisał/a:

oh kurde trzeba korzystać z panienek

KTÓRA CHĘTNA!!!!

Lepiej idź sobie blancika zapal. zapewne gdy w polsce turasy i inne muslimy będą organizowac manify bo nie maja rownych praw z polakami pewnie polecisz wraz z nimi z flaga na ktorej bedzie Bobek z dupy Marlej i domagał się tego samego..
Zgłoś
kolpider 2010-04-12, 22:48
Dokladnie wczoraj to ogladalem na youtube, i tak sobie pomyslalem czy by tego na sadiola nie wrzucic.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-13, 0:52 2
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-13, 16:01
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-13, 19:21 1
Angavelmar napisał/a:

Zapraszam do zbanowania mnie za moja wypowiedz wcale się nie zdziwię.

nie pochlebiaj sobie

Angavelmar napisał/a:

W internecie możesz napisać wszystko pytanie czy masz jaja żeby stanąć w obronie własnych przekonań czy schowasz się za anonimowością sieci.

lepiej przemyśl dokładnie na jakiej szali stawiasz swoje jaja bo głupio trochę stracić je w imię tak mizernie popartych realnością 'argumentów'
wiesz kogo mi teraz przypominasz tego oto chłopca:

Do reszty przyszłych postujących:

Pisząc posty pamiętajcie o Regulaminie oraz o kulturze osobistej bo rasizm i wyzwiska zbyt obscenicznie okazywane nie są tu mile widziane
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-19, 18:22
Sz.P. Moderatorze

Lol z użytej w stosunku do mojej osoby e-motki która sugeruje że nie dorósł pan do f-nkcji jaką tu sprawuje. To że się coś panu nie spodoba zwłaszcza czyjaś wypowiedz nie oznacza że może pan w stosunku do danej osoby używać środków tak wulgarnych. Polecam troszkę dorosnąć i wtedy zająć się funkcją arbitralną na forach publicznych.

A ze swoimi genitaliami mogę na szczęście zrobić co zechcę choć nie sądzę że zapragnę tak ekscesyjnych i ekstremalnych doznań jakie pan przedstawił na zamieszczonym obrazku. Po zawartości pańskiego komputera można sądzić że fascynują pana takie zachowania... cóż mogę tylko współczuć w takiej sytuacji rodzinie oraz polecić dobrego psychologa jako że nie sądzę iż rozbijanie jąder kijem jest zachowaniem naturalnym/racjonalnym dla większości społeczeństwa.Polecam zastanowić się nad treścią zamieszczanych postów a pochlebiać to ja mogę co najwyżej panu a nie na odwrót gdyż sam sobie nie zwykłem pochlebiać.

Pozdrawiam użytkownik forum.

Polecam punkt 4 podpunkt 5ty Regulaminu do wnikliwej analizy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem