w roli głównej : lwy pedały,
w 19 sekundzie chwilowy bunt c🤬la
cały film na yt w lepszej jakości: /watch?v=XF-ET9VIuJo
'Krul' zwierząt ...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-05-22, 17:47
Śmiejcie się.
Ja odkryłem, że mam dwa koty pedały.
Ale mieszkam blisko rzeki. Worek już gotowy.
konto usunięte
2013-05-22, 18:10
Up
A dasz radę go związać od środka? I nie rozumiem co Twoim poście mają do tego koty
konto usunięte
2013-05-22, 18:22
ces napisał/a:
Śmiejcie się.
Ja odkryłem, że mam dwa koty pedały.
Ale mieszkam blisko rzeki. Worek już gotowy.
Jak ci nie paradują po pokoju, to olej
konto usunięte
2013-05-22, 18:29
konto usunięte
2013-05-22, 18:31
Co w tym dziwnego? W więzieniach też się faceci jebią, nie jest to pedalstwo w wyniku upośledzenia, braku dostatecznej ilości testosteronu w okresie płodowym czy innego badziewia, po prostu jest to pedalstwo z konieczności, z braku samic. Jeśli ZOO uznać za więzienie dla zwierząt, to mamy ten sam efekt.
konto usunięte
2013-05-22, 18:37
"Chwilowy bunt c🤬la" hahaha - dobre to było.
I jak tu taki lew ma rzyć?
Lepiej zaryczał, niż ten w czołówce Metro-Goldwyn-Mayer
Typowy przykład pokazujący, że homoseksualizm nie jest wynaturzeniem, bo występuje w przyrodzie.
Dlatego pedały niewiele różnią się od zwierząt.
konto usunięte
2013-05-22, 19:04
eNeRgOo napisał/a:
Typowy przykład pokazujący, że homoseksualizm nie jest wynaturzeniem, bo występuje w przyrodzie.
Bzdura. U zwierząt trzymanych w niewoli homoseksualizm to stereotypia, czyli zachowania patologiczne, wynikające z obniżonego dobrostanu.
Lizawieta napisał/a:
Bzdura. U zwierząt trzymanych w niewoli homoseksualizm to stereotypia, czyli zachowania patologiczne, wynikające z obniżonego dobrostanu.
A kto powiedział, że mówię o tych w niewoli?
konto usunięte
2013-05-22, 19:15
Ciekawe kiedy będą walczyć o prawa do adopcji... no i czekamy na lwy transseksualistów.