Mógł sobie z kranu nalać skoro go nie stać.
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
podpis użytkownika

Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.

jaka k🤬a wodę mineralną debilu? żal mi takich ludzi jak ty. znam tą sprawę. chłopak wypłacił 3,6 tys z konta dziadka, później wrócił się przyznać - wywiązała się kłótnia która się skończyła w dramatyczny sposób. nikogo nie bronie chodzi tylko o rzetelność podawanych informacji. co za debil.

To teraz w pierdlu zrobią mu z dupy taki RMX że wszędzie to na kablówce bedą puszczać.

@up Chodzi o Mateję, tego znanego skoczka narciarskiego - pieprzony Małysz wygryzł go z branży, to chłopak się załamał i dokonał mordu.
Dobra skończcie p🤬lić smuty na temat tego gościa, Mateji itd.
pl.wikipedia.org/wiki/Robert_M - polecam przeczytać.
pl.wikipedia.org/wiki/Robert_M - polecam przeczytać.

bicpico napisał/a:
jaka k🤬a wodę mineralną debilu? żal mi takich ludzi jak ty. znam tą sprawę.
Ta c🤬ja znasz, a nie sprawę.
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."Jacy moderatorzy tacy userzy.

ja też znam tą sprawę. biedny dj cierpiał an suchoty i nie chcieli mu podać p🤬lonej wody. wysadził cały klub. 26 nie żyje. to są fakty.
czytał henryk sienkiewicz
czytał henryk sienkiewicz
bicpico napisał/a:
jaka k🤬a wodę mineralną debilu? żal mi takich ludzi jak ty. znam tą sprawę. chłopak wypłacił 3,6 tys z konta dziadka, później wrócił się przyznać - wywiązała się kłótnia która się skończyła w dramatyczny sposób. nikogo nie bronie chodzi tylko o rzetelność podawanych informacji. co za debil.
No, to tyle:

podpis użytkownika
"Kto się przezywa ten sam się tak nazywa pajacu j🤬y"

Komentarze pod tematem rozkładają na łopatki, przecież wiadomo, że chodzi o roberta makłowicza debile...

KULTYWATOR napisał/a:
Komentarze pod tematem rozkładają na łopatki, przecież wiadomo, że chodzi o roberta makłowicza debile...
aha, a kto to?

widzę ze jest więcej DEBILÓW niż sądziłem -nawet jeśli autorowi posta chodziło o inna sprawę materiał filmowy jest związany z tym o czym pisałem kiepy.
wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/322788,eurosierota-19-latek...
wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/322788,eurosierota-19-latek...