👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To miejscowy gamoń.
Niestety Piwa nima bo to stare jak świat i ogólnie znane.
A co znane to nie mile widziane.
Niestety Piwa nima bo to stare jak świat i ogólnie znane.
A co znane to nie mile widziane.
"miskuzi, miskuzi" [....] "mrrrr... missskuzzziii"
cały film jest dobry
cały film jest dobry

Kultowy film, których naprawdę niewiele. Scena też jest flugengeigenholen dlatego życzę smacznego browara:)
@ tomsson
nie mozesz stwierdzic ze jestem debilem poniewaz nie zostalo to uzasadnione ani nie przeprowadzono na ten temat zadnych badan
mozesz co najwyzej powiedziec ze "twoim zdaniem jestem debilem"
XD
nie mozesz stwierdzic ze jestem debilem poniewaz nie zostalo to uzasadnione ani nie przeprowadzono na ten temat zadnych badan
mozesz co najwyzej powiedziec ze "twoim zdaniem jestem debilem"
XD
Ta scena pociagowa jest dużo lepsza:
Przede wszystkim ze względu na to do czego jest wstępem
Przede wszystkim ze względu na to do czego jest wstępem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie