Na znak protestu przeciwko seksizmowi i szowinizmowi, tegoroczny konkurs Eurowizji prowadzą wyłącznie kobiety w dodatku aż cztery!
Ciekawe, bo z reguły do tej samej roli wystarczyło zatrudnić dwóch facetów...
A c🤬j w jakieś Eurowizje.
Najwidoczniej jest w tym wyższa logika.
Karbit83 napisał/a:
A c🤬j w jakieś Eurowizje.
Nie mów tak do mnie, "nie jestem twoją zabawką!"
-................-
2018-05-13, 3:01
@up Po "Look at me, I'm a beautiful creature" wrzasnąłem na głos NIEEE i trzasnąłem klapą.
Ten gówniany konkurs Eurowizji jest co najmniej tak zj🤬y jak rozwinięta zachodnia Europa. Już dawno nie liczy się kto jak śpiewa tylko j🤬a poprawność polityczna i równość dla Conchit i innych zjebów. Jako dumny naród powinniśmy mieć szczerze wyj🤬e na to gówno, bo i tak jury woli zarośniętego transa niż fajne dupeczki czy gości, którzy potrafią coś zaśpiewać
podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Tak bardzo euro...
e................l
2018-05-13, 8:31
nigdy tego gówna nie oglądałem, nawet jak neta nie było i też nie obejrzę, chyba że jakaś bomba tam jebnie wtedy obejrzę na Sadolu
od kiedy w europie jest izrael?
@A od kiedy Australia jest w Europie? Nie zadawaj lewakom od organizacji Eurowizji zbyt trudnych pytań
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Już widzę szanse izraela jeszcze z taką piosenką gdyby lewakowizja odbywała się na Bliskim Wschodzie. Swoją drogą np. w takich eliminacjach do mundialu też grają w europejskich eliminacjach, ciekawe dlaczego ?
@up.Masz rację, przecież Izrael to dziki kraj, mentalni talibowie. Na pocieszenie dodam, że od polskiego jury to monstrum, od którego słuchania wiedną uszy, a od oglądania dodatkowo więdnie k🤬s, otrzymało 0 punktów. Ale co się dziwić, miejsce świni udającej kurę jest na arenie cyrku, a nie estradzie.
Mi się marzy sytuacja w której ogłaszana jest punktacja z Polski a prowadzący mówią :
- Tu jest Polska, nie Bruksela, tu się zboczeń nie popiera i dlatego maksymalną liczbę punktów przyznajemy pięknej piosenkarce z...
Prowadzący oczywiście straciłby robotę w TV ale by miał już coś zaklepanego gdzie indziej.
h................o
2018-05-13, 9:32
To ktoś ogląda w ogóle ten festiwal sp🤬olenia?
v................0
2018-05-13, 9:37
Oglądałem sobie to, tak z przyzwyczajenia i powiem że z roku na rok, no k🤬a, nie jest lepiej. Od Francji była jakaś piosenka o dziecku urodzonym na łodzi "imigrantów". Włosi śpiewali że "nic nam nie możecie zrobić", odnośnie zamachów terrorystycznych z tych kilku lat. Może k🤬a jeszcze kredą sobie na chodniku pomalujcie. Jakbym był jakimś turbotalibem to bym parsknął. Na występie Irlandii jakaś para pedałów skakała i się obściskiwała, dobrze że nie p🤬lnęli w ślinę bo chyba by mi żyłka poszła. Dla Austrii za to śpiewał jakiś bambus. K🤬a ludzie... Dobrze że od Polski ta locha nie dostała ani jednego punktu.
Ale była jedna spoko sytuacja. Podczas tego głosowania grał ten typek z Portugalii co wygrał. Nie wiem czy wiedział jak to zabrzmi, gdy mówił "Bringing some real music to eurovision". No w punkt. Słyszałem że lewak, ale przynajmniej to co tam tworzy to jest muzyka.
Żal dupę ściska, krótko mówiąc.