ewangelik napisał/a:
Takie wymęczone. Adi raczej by się nie ucieszył.
Dla mnie przeróbka bardziej przemawia

ewangelik napisał/a:
Takie wymęczone. Adi raczej by się nie ucieszył.
Cholera wie. Jakby dziabnął podwójna dawkę Pervitinu...🤔
Pomijając mierną jakość tej wstawki, to trzeba przyznać, że ż🤬dowizja znowu dała "popis". Takiego wycia dawno nie słyszałem, jak ten pok🤬ieniec z Austrii odwalił. A o ż🤬dówie nie wspomnę nawet, bo każdy wie o co chodzi.
Adolf ma dwa prawe ucha. Hahahahahahah
C🤬jowy montaż choć nie powiem
C🤬jowy montaż choć nie powiem

Zajebiscie. Coraz więcej tego j🤬ego gówna z AI na sadolu. Za niedługo same wygenerowane i przerobione filmiki tu będą trafiać. C🤬j w dupę k🤬a jego mac.
darayavahus napisał/a:
Pomijając mierną jakość tej wstawki, to trzeba przyznać, że ż🤬dowizja znowu dała "popis". Takiego wycia dawno nie słyszałem, jak ten pok🤬ieniec z Austrii odwalił. A o ż🤬dówie nie wspomnę nawet, bo każdy wie o co chodzi.
mistrzu, moze i sluchasz Bayer Full w domu, ale poziom piosenki która wygrała jest naprawdę wysoki.
I zajebiście, że Europie wygrywa jakość a nie stroboskopowe mambo jambo
nowynick napisał/a:
Kto to gówno w ogóle jeszcze ogląda?
160 mln ludzi podobno
Tedi0 napisał/a:
mistrzu, moze i sluchasz Bayer Full w domu, ale poziom piosenki która wygrała jest naprawdę wysoki.
Tylko rihanna i chylinska powoduje we mnie podobne odczucia, że mam ochotę podciąć sobie żyły, słuchając tego okropnego wycia.
Gdyby puścili mi to w pętli, zamknąwszy mnie w pokoju, to pewnie po 15 minutach bym zwariował.
Tedi0 napisał/a:
No co Ty. Prawdziwy Polak, polski patriota, to tylko disco-polo, najlepiej Zenka. Jak ktoś ma szerszą skalę głosu to już dziwak.