rust
2015-08-26, 9:50
też kiedyś myślałem że te show tv było prawdziwe jak się później okazało chyba tylko pani Ewa była tam prawdziwa
podpis użytkownika
blablabla tekst podpisu
k................s
2015-08-26, 10:22
@up
W telewizje prawdziwe są tylko pensje.
Kiedyś nawet lubiłem talk showy, potem skończyłem podstawówkę...
p................j
2015-08-26, 17:33
można nieraz popatrzeć na te tępe dzidy w sam raz do wyj🤬ia w pape i w dupe
m................0
2015-08-26, 17:45
Rebeliant_ZPF napisał/a:
Po c🤬j wy jeszcze TV oglądacie?
Powiem ci szczerze że TV to chyba od dwóch lat nie załączyłem, wyjątkami są jakieś filmy klasyki na programach bez reklam czyli tylko 1, 2, albo Kultura wchodzą w rachubę, ale to i tak bardzo rzadko.
P................z
2015-08-26, 18:46
Rozmowy w toku to program w którym non stop jest pokazywane jedno gówno: nieszczęśliwe pary, nieszczęśliwi rodzice, nieszczęśliwe pedały. Program dla starych bab zresztą jak cała ramówka w TV. W sumie teraz nikt młody nie ogląda TV więc nawet nie starają się ich przyciągnąć a idą w stronę tasiemców, rozmów w toku, paradokumentalnego dziadostwa typu: lekarze, aptekarze, policjanci, strażnicy miejscy, trudna prawda itd.
Plecionkarz napisał/a:
W sumie teraz nikt młody nie ogląda TV więc nawet nie starają się ich przyciągnąć a idą w stronę tasiemców
Właśnie że dużo młodych ogląda TV, tylko że jakieś warsaw whore itp. Społeczeństwo już idiocieje do reszty.
podpis użytkownika
Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.
Ja p🤬le co za moda...c🤬j kogo obchodzi czy oglądacie telewizor czy nie....możecie siedzieć w jaskini i ognisko palić bo telewizja kłamie
Ja tam sobie lubię nieraz jakiś western obejrzeć na TCMie od czasu do czasu ale nie...trzeba podążać za modą i p🤬lić TV bo w TV jest tylko TVN reklamy i warszaw szore
h................n
2015-08-27, 16:12
Fejk! Rozmów w Toku nie puszczają w niedziele.