Oto jak by wyglądała kronika w Polsce gdyby komunizm przetrwał do dziś. Ogólnie świetna robota.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-11-12, 11:01
każda krytyka PO jest dobra... nie obchodzi mnie czy to z ust PiS, SLD , KNP czy innych ugrupowań...
zacytuje Piłsudskiego "Naród wspaniały, tylko ludzie ku*wy"... bo jak to jest że "robotnik" (pracownik niskiego szczebla) uczciwie pracujący cały miesiąc nie jest w stanie utrzymać rodziny na minimalnie godnym poziomie? ...
~DMT
2014-11-12, 12:03
I to ma być premier POLSKI. Muchy w kiblu bym z nią nie ubił, a co dopiero rządzenie państwem.
gramwto2014, ja dorzucę inny cytat: Winston Churchill "Krytykować może każdy głupiec. I wielu z nich tak robi."
konto usunięte
2014-11-12, 13:02
To ja też jebnę znanym cytatem, a co tam:
"Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić."
Dla pierwszego gimbusa, który napisze kto to powiedział dam łaskawie piwo wirtualne.
casimus, może gimbem nie jestem (za moich czasów już i jeszcze gimbaz nie było), ale Dziadek już się pod tym postem pojawił.
konto usunięte
2014-11-12, 13:27
@up
A dokładnie, dokładnie

. Miło kogoś oczytanego zapoznać
Ja również z przerwy między gimnazjami. Piwo.
"gdyby komunizm przetrwał do dziś."?! Przetrwał i ma się dobrze, czerwona hołota nigdzie się stąd nie ruszyła i nie ruszy, nastąpiła jedynie zmiana warty...
Tak jest komunizm u nas trwa, autonomia to jest ogłoszenie niepodległości, ulgi i zasiłki niszczą państwo tak jak umowy o pracę i zlikwidować kodeks pracy.
konto usunięte
2014-11-12, 19:03
Przecież przetrwał, jak i w całej Europie oraz dodatkowo zainfekował USA. Nowa nazwa to socjaldemokracja.
I bardzo dobrze, ja nie narzekam.
ale jaki debil nie widzi tego ze komuna jest nadal w Polsce , kto siedziw naszym rzadzie starzy postkomunisci
Nie czepiajcie się słów. Oficjalnie komunizmu nie ma. Chodziło mi bardziej o PRL.
konto usunięte
2014-11-13, 9:07
Przetrwał do dziś? Przecież jest do dziś tyle ,że pod inną nazwą.