👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A kobieta powinna traktować faceta jak Psa.
Karmić i wypuszczać na noc.
Karmić i wypuszczać na noc.

@up to w takim razie mężczyzna powinien traktowac kobietę jak sukę....a nie to już jest.

czemu ona godzinę a max aż 1:30?? Pewnie max mu się bardziej podobał

Acho gdy będziesz wreszcie dużym chłopcem i urośnie Ci 1 włos na jajach może poczujesz zew by się wyprowadzić, póki co nie mamy o czym gadać.

ja znam taką jedną co także ma na imię Ewelina i miała zwyczaj wychodzenia z imprezy po 1 drinku z nowo poznanym kolesiem a po 1h wracała i tak ze 3-4 razy w nocy, masakra. mam nadzieje że ma jakiegoś syfa.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie