nic sadystycznego ale piękna animacja
podpis użytkownika
jak mi się nudzi w pracy to wrzucam ...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-10-14, 17:20
nie umiem wkleić zdjęcia ale od 30s. wygląda jak don cheadle murzyński aktor
Nie potrafię ogarnąć jak coś może trwać wieczne lub być nieskończenie wielkie? Kosmos cały czas istnieje.Wielki wybuch to teoria a nawet jeśli to prawda ,to co było wcześniej?Nic? Co to jest nic?Kosmos się rozszerza.Ok,ale w czym on się rozszerza?
Wszystko jest tak ogromne i tak wieczne,że stanowimy tylko oka mgnienie w tym wszystkim.Ale oglądając ten film nasuwa mi się kolejne pytanie.Jakim cudem powstał tak doskonały organizm jakim jesteśmy my?Jak nic nas stworzyło?Jeśli stworzyła nas jakaś istota,to jest ona jeszcze doskonalsza od nas,więc kto ją stworzył? A może to wszystko jest ułożone w cykl?Materia się rozszerza aż do rozerwania i potem kurczy się do najmniejszej możliwej postaci niszcząc wszystko w okół,żeby potem znowu wybuchnąć tworząc świat od nowa...Ale co to jest najmniejsza postać?Bozon higgsa? A z czego on się składa i z czego składa się,to co się składa na ten bozon?
Dobra kończę,bo się gubić zaczynam
konto usunięte
2015-10-14, 18:02
To jest ewolucja człowieka z czarnego do latynosa a na końcu do perfekcyjnego białego. Czyżby Azjaci byli zaginionym ogniwem?
konto usunięte
2015-10-14, 18:10
i pomyśleć ze wielu z was faktycznie wierzy w takie obrazki mimo XXI wieku jest absolutnie zatrważające. Teoria ewolucji jest do tej pory tylko teorią jak sama nazwa wskazuje.
konto usunięte
2015-10-14, 18:19
konto usunięte
2015-10-14, 18:25
I tak mieszkańcy "czarnego lądu" zatrzymali się na pierwszej mordce.
konto usunięte
2015-10-14, 18:48
czyli jednak, szach mat chrzescijanie
konto usunięte
2015-10-14, 19:37
@UP od twojej starej
konto usunięte
2015-10-14, 20:05
zx zjawisko ewolucji jest faktem. Fakt ten wyjaśniony został opisowo przez teorię ewolucji. pytolski jak chcesz zaobserować w ciągu twojego krutkiego, nędznego życia coś co trwa miliony lat