📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:57

@up
Powieś się
Zauważyłem tendencje w ewolucji do bycia białym.
Więc!
Pomijając poprawność polityczną:
Biali, czarni i żółci to są 3 różne gatunki.....
Biali nie chcieli być czarni-> Czarni zostali w afryce w efekcie czego zostali czarni jak pan w pierwszych sekundach, a żółci uciekając z afryki nażarli sie ryżu i pożółkli.
Powieś się

Zauważyłem tendencje w ewolucji do bycia białym.
Więc!
Pomijając poprawność polityczną:
Biali, czarni i żółci to są 3 różne gatunki.....
Biali nie chcieli być czarni-> Czarni zostali w afryce w efekcie czego zostali czarni jak pan w pierwszych sekundach, a żółci uciekając z afryki nażarli sie ryżu i pożółkli.
Cholera, interesujące! Zawsze oglądając podobne materiały mam kilka egzystencjalnych pytań, jednak najważniejsze to... dlaczego? Dlaczego człowiek ma najbardziej rozwinięty mózg i czy natura to zaplanowała czy może to był tylko przypadek? Powoli odkrywamy kosmos, niektórzy już planują kolonizację innych planet jednak najważniejsze pytanie dotyczące "skąd przyszliśmy i dokąd zmierzamy" nadal pozostaje zagadką nie do rozwiązania. Wiemy wszystko o świecie, fizykę klasyczną mamy opanowaną, więc teraz powoli zajmujemy się mechaniką kwantową, znamy budowę ziemi i nawet innych planet, wysyłamy ludzi w kosmos, ale o samych sobie praktycznie nie wiemy nic, nawet teoria ewolucji nie jest do końca pewnością, pozostają nam tylko domysły.

piękne jest to że najbardziej rozwiniętą forma jest biały człowiek

ja bym sie tak z koloru skóry nie cieszyl bo jesli to jedyne czym się mozna pochwalić to jest się wyjątkowym debilem;]

modzgi biali czarni i żółci o ten sam gatunek ponieważ mogą ze sobą mieć dzieci. MaratHS pytanie dlaczego człowiek ma najbardziej rozwinięty mózg jest idiotyczne ponieważ ktoś/coś musi mieć coś najbardziej rozwinięte. Nikt niczego nie zaplanował i człowiek ma taki mózg przypadkiem. Przypadkowa mutacja która sprawiała poprawę pracy mózgu powodowała to że taki osobnik miał większą szanse na przeżycie i przekazanie dalej tej mutacji itd itd aż powstał mózg człowieka.
Ewolucja jest wtedy, gdy organizm z jednej gromady staje się organizmem z drugiej gromady np. płaz staje się gadem lub gad staje się ptakiem. Zmiany w obrębie rodzaju z całą pewnością są jedynie przystosowaniem. Póki co nie zaobserwowaliśmy w przyrodzie czegoś takiego jak ewolucja.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie