Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
a................d 2015-01-18, 16:09
Za reklamę tego burdelu jakim jest Philips nie ma piwa
Zgłoś
maksym_gorki 2015-01-18, 17:20
Postęp, technologia i Philips - śmiech na sali. Umyślne i globalne skrócenie żywotności żarówek do 1000 godzin - kartel Phoebus (m.in. Osram, Philips, i General Electric).
Zgłoś
o................2 2015-01-18, 20:42 1
Za zachara zawsze piwko
Zgłoś
Antitheus 2015-01-19, 0:21
Patrząc na stare bolidy nabieram ochoty na grę w Mafię. Łezka w oku się kręci.
Zgłoś
S................i 2015-01-19, 0:24
Ajgi napisał/a:

Dupa boli co? Weź se dildo wsadź albo słoik i idź się poskarż mamusi że ktoś ma czelność wyrażać swoja opinie!
A ten portal z racji swojego przeznaczenia nie służy do obwieszczania wszystkim "nowinek" technicznych ani temu podobnych idiotyzmów!
Będę chciał sobie takowe pooglądać to poszukam w necie a nie zaśmiecacie sadola takim gównem! Ja p🤬le!

Sam go sobą zaśmiecasz wiec jeden c🤬j.
K🤬a mać twoje serwery kretynie?! Już k🤬a wiesz jaka jest idea sadola
Gdyby nie pasowało to WŁAŚCICIELOWI to by wyp🤬alalł wszystko więc jednym słowem p🤬lisz. A teraz sam idź po maść bo twojego bólu dupska samym r🤬aniem nie wyleczysz.
Zgłoś
Ajgi 2015-01-19, 9:43
Szajba_Man napisał/a:

Sam go sobą zaśmiecasz wiec jeden c🤬j.
K🤬a mać twoje serwery kretynie?! Już k🤬a wiesz jaka jest idea sadola
Gdyby nie pasowało to WŁAŚCICIELOWI to by wyp🤬alalł wszystko więc jednym słowem p🤬lisz. A teraz sam idź po maść bo twojego bólu dupska samym r🤬aniem nie wyleczysz.

Widzę że cie wzięło, i naprawdę boli ta dupa - współczuję.
Jednakowoż uważam że nie masz żadnego prawa mówić mi kim jestem - odnoszę się do Twojego: "kretynie", nie znasz mnie więc zamilcz gówniarzu i nie będziesz mi mówił co mam robić a czego nie. Tak więc posłużę się cytatem "...jednym słowem p🤬lisz..."
I następnym razem radzę ci zastosować się do znanej maksymy:

"Lepie nic nie mówić i sprawiać wrażenie idioty, niż powiedzieć coś i rozwiać wszelką wątpliwość"

Tym razem się odezwałeś i faktycznie rozwiałeś moje jak i pewnie nie tylko moje wątpliwości. Mam tylko nadzieję że wyciągniesz życiową lekcje z tej jakże spektakularnej porażki i następnym razem zamilkniesz, bo faktycznie ton i wulgaryzm twojej wypowiedzi plasują cię na równo z gównem jakie czasem się spotyka w parkach po zimie...
Życzę miłego smarowania odbytu!
Zgłoś