👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Szkoda, że nie pokazali laserowego oświetlenia jakie będzie stosowane w BMW i Audi.
jakas moda na swiatla na sadisticu? tydzien bez samochodowych swiatel tygodniem straconym.
Co do LEDowych świateł stosowanych w furkach, to może i jest to dobry wynalazek dla kierowcy, który posiada je na wyposażeniu, ale dla tego co jedzie z naprzeciwka już nie do końca. Wiele razy dostałem po ślepiach jadąc w nocy.
Antek, mało widzę wiesz na temat Ledów
Ledy obecnie stosowane w nowych samochodach czyli światła mijania oraz drogowe są tak przystosowane że nie mają prawa Cię oślepić. Osoba jadąca takim samochodem zostawiając włączone światła drogowe i mijająca się z drugim pojazdem nie oślepi go bo wiązka ucieknie w prawą stronę.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie