Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
M................k 2015-01-18, 1:10 1
Szkoda, że nie pokazali laserowego oświetlenia jakie będzie stosowane w BMW i Audi.
Zgłoś
NastyRascal 2015-01-18, 7:46 3
jakas moda na swiatla na sadisticu? tydzien bez samochodowych swiatel tygodniem straconym.
Zgłoś
Antek01 2015-01-18, 9:52 3
Co do LEDowych świateł stosowanych w furkach, to może i jest to dobry wynalazek dla kierowcy, który posiada je na wyposażeniu, ale dla tego co jedzie z naprzeciwka już nie do końca. Wiele razy dostałem po ślepiach jadąc w nocy.
Zgłoś
prusz 2015-01-18, 13:27 1
Antek, mało widzę wiesz na temat Ledów Ledy obecnie stosowane w nowych samochodach czyli światła mijania oraz drogowe są tak przystosowane że nie mają prawa Cię oślepić. Osoba jadąca takim samochodem zostawiając włączone światła drogowe i mijająca się z drugim pojazdem nie oślepi go bo wiązka ucieknie w prawą stronę.
Zgłoś
Ajgi 2015-01-18, 13:30 6
Co to Qrwa jest za portal? Auto moto czy inne sroto to to? Bo to coś mi jakoś nie pasuje na sadistica ale ja się mogę nie znać... Ja p🤬le...
Zgłoś
S................i 2015-01-18, 13:40 6
Ajgi napisał/a:

Co to Qrwa jest za portal? Auto moto czy inne sroto to to? Bo to coś mi jakoś nie pasuje na sadistica ale ja się mogę nie znać... Ja p🤬le...

A mi nie pasuje taka końska sp🤬olina na tym portalu jak ty i co? I gówno.
Nie wiem po c🤬j to włączałeś, jak byk napisane o co chodzi.
Ale nie no taki zjeb musi napisać "co to k🤬a jest"
Zgłoś
Ajgi 2015-01-18, 13:53 2
Szajba_Man napisał/a:

A mi nie pasuje taka końska sp🤬olina na tym portalu jak ty i co? I gówno.
Nie wiem po c🤬j to włączałeś, jak byk napisane o co chodzi.
Ale nie no taki zjeb musi napisać "co to k🤬a jest"

Dupa boli co? Weź se dildo wsadź albo słoik i idź się poskarż mamusi że ktoś ma czelność wyrażać swoja opinie!
A ten portal z racji swojego przeznaczenia nie służy do obwieszczania wszystkim "nowinek" technicznych ani temu podobnych idiotyzmów!
Będę chciał sobie takowe pooglądać to poszukam w necie a nie zaśmiecacie sadola takim gównem! Ja p🤬le!
Zgłoś
tranzystor 2015-01-18, 13:59
goniec94 napisał/a:

Czyli jak w przeciągu 100 lat rozwinęła się technika oświetlenia aut

I prowadzący polskojęzyczny ciapaty.
Zgłoś
M................o 2015-01-18, 14:09
ale ta muzyczka to nieźle sp🤬olona jest
Zgłoś
x................r 2015-01-18, 14:52 1
co to za kebab, to już nie było normalnego polaka
Zgłoś
Taz 2015-01-18, 15:09
Szczerze mówiąc, c🤬jowy reportaż. Taki w stylu wujka Wieśka, co zabrał kamierę DWD na wesele i krenci balety.

podpis użytkownika

Sometimes good people must do bad things.
To protect the sheep you gotta catch the wolf.
Zgłoś
CichaWoda 2015-01-18, 15:09
sadystyczny małeriał strasznie
Zgłoś
tothic 2015-01-18, 15:28
Tylko czekałem aż jeden z Debili nazywający się blogerem czy c🤬j wie jak - zacznie opowieść o tym, że czarne jest czarne - białe k🤬a białe.
Do kotła z tymi wszystkimi pajacami.
Zgłoś
lukaniu 2015-01-18, 15:50 1
Nie dość, że c🤬jowo przedstawione, jak relacja z wycieczki szkolnej do Biskupina, to jeszcze przez jakieś śniade gówno mówiące po Polsku. Jeśli chcecie dobrej, luźnej relacji polecam Z.Łomnika zlomnik.pl/index.php/2015/01/17/stulecie-oswietlenia-samochodowego-phi...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie