Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

napisałbym jakiś komentarz o jarku, ale wyzwą mnie od ateistów : |
Ty ateisto!

Sam nie mogę jednoznacznie określić czy to był zamach czy nie bo po prostu nie zagłębiałem się w ten temat, już więcej mogę powiedzieć na temat WTC ale nie zmienia to faktu że niektóre rzeczy związane ze Smoleńskiem są niepokojące. Dlatego ostro śmiałbym się z tych wszystkich yntelygentów jakby się okazało że to jednak był zamach
Poza tym pomijając chorą sytuacje z sektą Rydzykowo-Kaczyńską to co ma wspólnego Smoleńsk z Chrześcijaństwem? (a no tak zapomniałem, dla was każdy Chrześcijanin jest za PiS i słucha Radia Maryja). Trzeba przyznać że zwolennikom UE i tym którym przeszkadza religia Chrześcijańska bo wygodniej jest im mieć oportunistyczne i zdemoralizowane społeczeństwo nieźle się udało zrobić tak żeby wiara kojarzyła się z księdzem-biznesmanem który tą wiarą wyciera sobie gębę a patriotyzm żeby kojarzony z popieraniem kolejnej mafii która tak samo pewnie chciałaby się tylko nakraść ile wlezie i też ma kraj w dupie.
Przecież jest rzeczą oczywistą że kościół katolicki ma tyle wspólnego z chrześcijaństwem co animacja z amunicją. Niestety sporo ludzi tego nie zauważa i dlatego zdeprawowani duchowni leją wodę na młyn czarnego PR przeciw własnej firmie a co za tym idzie przeciw chrześcijaństwu w rozumieniu społeczeństwa. Wiem, rzec można że w każdej grupie trafia się czarna owca, ale ksiądz z założenia ma być autorytetem moralnym. I tu pojawia się problem zamiatania pod dywan niektórych ich grzechów i pomagania w uniknięciu odpowiedzialności. Z racji pełnionej w społeczeństwie funkcji powinni być karani z całą surowością prawa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie