👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Cyrk napisał/a:
Ludzie NIE pochodzą od żadnego gatunku przedstawionego na tym teledysku. Ewolucja po prostu tak NIE działa. Ludzie MAJĄ WSPÓLNEGO PRZODKA z rybami, MAJĄ WSPÓLNEGO PRZODKA z dinozaurami, MAJĄ WSPÓLNEGO PRZODKA z pozostałymi przedstawionymi gatunkami. Dopóki plebs tego nie zrozumie jakakolwiek dalsza rozmowa na temat ewolucji nie ma większego sensu...
Zasadniczo masz rację, chociaż akurat można powiedzieć, że od dinozaurów pochodzą, tu się nieco rozpędziłeś kolego.

Black-Sheep napisał/a:
Nie. Wróć do szkoły...
Zasadniczo masz rację, chociaż akurat można powiedzieć, że od dinozaurów pochodzą, tu się nieco rozpędziłeś kolego.Dinozaury nie istnieją dzisiaj i pierwsze ssaki właśnie z nich wyewoluowały.
Ewolucja w dalszym ciągu jest teorią. Ktoś kto wierzy w kreacjonizm nie różni się niczym od wierzącego w ewolucję.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie