👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Trochę coś jak Fatboy Slim: youtube.com/watch?v=F7jSp2xmmEE
Z tym, że grubasa się przyjemniej słucha.
Z tym, że grubasa się przyjemniej słucha.

Bardzo fajne, piwko leci. Aczkolwiek muszę zwrócić uwagę na to, że wstawienie elementów biblijnych w klipie o ewolucji to pomieszanie z poplątaniem. Zaoszczędzony czas można przeznaczyć na inne organizmy, bo rozpoczęcie ewolucji od ryb to duże niedopowiedzienie. Ale widocznie taka była wizja autora, może się czepiam na siłę

to sobie wyobraz ze kazda klatka tego filmu to milion lat.
Ludzie nie potrafia ogarnac ostatnich 100 lat wiec nie widze sensu probowac przekonywac kogokolwiek poniewaz nasza rasa poprostu nie jest jeszcze na tyle inteligetna.
Ludzie nie potrafia ogarnac ostatnich 100 lat wiec nie widze sensu probowac przekonywac kogokolwiek poniewaz nasza rasa poprostu nie jest jeszcze na tyle inteligetna.

orisuniek napisał/a:
Oj,człowiek powstał z ryb,Darwin się w grobie przewraca.
Trolu czy debilu, jak mam się zwracać?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie