👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Typowy użytkownik sadol nie miał nigdy dziewczyny i wygląda jak gówno .

Nie wiem co rozumiesz przez pojęcie typowy przedstawiciel sadola, ale jeśli typowość mierzysz miarą swojej przeciętności, to ci wielce współczuję.
gościu dobry tekst wdupił
"I'm sayin it's so shaven, head is amazing
Got ma dick looking like a raisin
Skin tone insane, man he's hung like saddam hussain, its craazzy "

"I'm sayin it's so shaven, head is amazing
Got ma dick looking like a raisin
Skin tone insane, man he's hung like saddam hussain, its craazzy "
A kurde czaje, ona była z nim w drugiej klasie ;d
Btw. ten typ ma wytatuowane znaki matematyczne, które znikają, kiedy jest do góry nogami
Btw. ten typ ma wytatuowane znaki matematyczne, które znikają, kiedy jest do góry nogami

Kiedy nauczycie się szanować autorów i podawać przynajmniej link do oryginalnego filmu?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie