👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziobaku, nie masz czasem w torbie linka do wersji w HD?
A swoją drogą wingsuit to jeden z najlepszych wynalazków ludzkości, zaraz po łechtaczce, wypłacie i amfetaminie
A swoją drogą wingsuit to jeden z najlepszych wynalazków ludzkości, zaraz po łechtaczce, wypłacie i amfetaminie

Trochę przynudza, ale że nie spojrzałbym nawet z samolotu na ziemię, dam piwo.

Suty_dziobaka napisał/a:
androgenius,
Mam nawet dwa.![]()
vimeo.com/36778012
watch?v=Ij5LH7h15sk
Po dwakroć dziękować

eeeeee tam na redtubie są lepsze filmy jakie dziś zobaczyłem

wiele można zhejtować ale nie takich ludzi.
naprawdę Wielki Szacun.
naprawdę Wielki Szacun.
Jakim cudem taki materiał leży jeszcze w poczekalni?
Rząd odciął neta ludziom z iq powyżej numeru buta?
Rząd odciął neta ludziom z iq powyżej numeru buta?
Cytat:
Zapomniałeś o opaskach zaciskowych (zip'ach)

@androgenius
zawsze znajdzie się kilku którzy postawią piwo i w końcu wejdzie na główną, mam nadzieję...
zawsze znajdzie się kilku którzy postawią piwo i w końcu wejdzie na główną, mam nadzieję...
Świetna sprawa. Trzeba mieć naprawdę spore "jaja", by się przemóc i skoczyć ten pierwszy raz, bo zapewne kolejne skoki to już czysta frajda. Już ja widze siebie i swój "pierwszy raz" - zostawiałbym za sobą brązowy pas startowy, wysrywając jelita.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie