Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:09
konto usunięte 2012-10-02, 23:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
avalanch 2012-10-02, 23:58
Oj tam też mi nowość, polskie tramwaje jeżdżą tak od lat
Zgłoś
CzłowiekDepresja 2012-10-03, 0:49
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Hesbollah 2012-10-03, 1:14
No, Shinkansen by po tym nie pojechał.
Zgłoś
klint0n 2012-10-03, 2:56
Ładnie jedzie z koksem...
Zgłoś
Schabik 2012-10-03, 7:10
pewnie mu nie chcą dać ubezpieczenia na życie bo się codziennie w pracy naraża na wykolejenie
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-03, 7:36
Ja jebie - już myślałem że nigdy nie przejedzie...
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-03, 8:34
Zgłoś
Pykac 2012-10-03, 9:59
Zgłoś
koło_zamachowe 2012-10-03, 10:00
widać że kryzys dopada także niemców...
Zgłoś
Krak 2012-10-03, 10:25
Jest równolegle-jest jazda
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-03, 10:49
W Katowicach, jak wsiądziesz w tramwaj nr 7 który jedzie do Bytomia, masz podobne atrakcje (szczególnie na Gliwickiej w Katowicach). A tramwaj rozwija podobnie zawrotną prędkość.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-03, 13:39 1
Koła mają wysokie obrzeża, szerokie podkłady amortyzują w miarę pracę szyn i niwelują wpływ marnej jakości torowiska pod nimi. Do Tego masa tych wagoników wraz z towarem nie jest jakaś kosmicznie wielka, jeśliby patrzeć przez pryzmat ogólnie kolejowy. Niektóre kolejki kopalniane mają jeszcze bardziej ekstremalny stan torów

Tak czy siak, wykolejenia to tam raczej codzienność, wszystkiego wyeliminować się nie da..

Bardziej mnie rozbraja fakt, że te małe dwuosiowe gówienka jeżdżą w trakcji wielokrotnej.. u nas w Polsce nie ma tego żadna wąskotorowa lokomotywa, a rumuńskie Lxd2 jeżdżące u nas to już dość potężne bestyjki.
Zgłoś
bonio89 2012-10-03, 16:03 1
Tory jak tramwajowe w Szczecinie.

Zgłoś
konto usunięte 2012-10-03, 19:10
Jeszcze gorzej jest na chwilę obecną w Lublinie. na ulicy Kunickiego tory praktycznie wiszą w powietrzu, a pociągi nadal tamtędy jeżdżą.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem