📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ed2kk napisał/a:
Najwięksi idioci 8 - Kompilacja.
Bydzie dziewiąta?

Tak będzie, i jeszcze zgadnij z kim na czele
PS. Niebieski tytuł też będzie
"blue" nie drażnij mnie dzisiaj, bo jestem na kacu

PS. Niebieski tytuł też będzie

ed2kk, robię co chcę, nie patrzę zbytnio na innych. Nie współczuję Tobie, pijaki cierpieć powinny.
@up a Ty co abstynent?
-nie pije, nie pale
-no trudno, nikt nie jest doskonały
-nie pije, nie pale
-no trudno, nikt nie jest doskonały

Cytat:
@up a Ty co abstynent?
Ta, jasne. Czasem zdarza mi się nie pić.

najlepsza typiara w 3:40 najpierw sniezka w ryj a potem poprawic butem
tak sie gasi plomien na kogos buzi.
tak sie gasi plomien na kogos buzi.

Kod:
Extreme Idiots Compilation 8
dzęki za przetłumaczenie bo nie wiedziałbym o czym to jest
Zawsze się zastanawiam czemu w kompilacjach o idiotach są wypadki na bmx, deskorolkach itp. skoro Ci sportowcy nie robią sobie krzywdy z własnej głupoty tylko z braku umiejętności. Idiotą był np ten osobnik który jechał między samochodami na ten słupek
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie