👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Od 0:14 statyw wygląda jak snajperka. Już miałem nadzieję że ktoś wrzucił filmik tu zamiast na harda i będzie trzeci head shot

lofix1 napisał/a:
p🤬dowata gra, p🤬dowate zachowania
No ale już szczekanie zza monitora jest mega męskie.
JeamBeam napisał/a:
piłka nozna jest na metroseksualistów.
Uzasadnij swój idiotyczny wpis chociaz jednym argumentem. Grałeś kiedyś w piłkę nożną? Czy tylko widziałeś ją na ekranie telewizora??
Powiedz jemu, że piłka nożna jest dla metroseksualistów.
Kto mówi,że piłka nożna to p🤬dowata gra lub gra metroseksualistów?
Prawdopodobnie Ci,którzy za młodu byli zbyt słabi lub zwyczajnie zbyt mocno spasieni aby być w stanie pobiegać za piłką.Stawiano takich na bramce...zwyczajne życiowe ofermy.
A teraz Ci sami ludzie,niegdyś wyśmiewani i wykorzystywani mają dziś czelność obrażać ten sport.
Tylko wam pogratulować męskich mądrości zza monitora.
Prawdopodobnie Ci,którzy za młodu byli zbyt słabi lub zwyczajnie zbyt mocno spasieni aby być w stanie pobiegać za piłką.Stawiano takich na bramce...zwyczajne życiowe ofermy.
A teraz Ci sami ludzie,niegdyś wyśmiewani i wykorzystywani mają dziś czelność obrażać ten sport.
Tylko wam pogratulować męskich mądrości zza monitora.
jakiś pedał się wyjebie i symuluje piłka leci obok i bum cudowne uzdrowienie...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie