przeczuwam w komentarzach zapowiedzi bojkotu fb ... ;p
s................v
2013-07-02, 2:14
Świat schodzi na psy, niby demokracja a jednak rządzi mniejszość. Z roku na rok nie ma dosłownie żadnej pozytywnej informacji, jak nie te j🤬e pedały to rząd. K🤬a wolałbym żeby zalegalizowali helene niż te j🤬e związki partnerskie. Na Ukranie czy w Rosji nie pamiętam dokładnie, ładnie się z tymi tęczowymi zjebami rozprawili.
Nie wiem po co sie spinać na związki partnerskie. A niech zalegalizują. Ważne żeby trzymać z dala od nich dzieci. I nie propagować tego zboczenia w jakiś obsceniczny, obleśny i wulgarny albo agresywny sposób.
Co do samego filmiku - gay w angielskim znaczy też "radość" i to znaczenie było niewątpliwie pierwsze w użyciu. Więc chcąc być skrupulatnym niekoniecznie musi to być akcja promująca homoseksualistów.
.
.
.
.
.
Ale pewnie byłbym zajebiście naiwny gdybym tak uważał. Precz z gejostwem
Edit:
Niedopatrzenie - gay znaczy raczej "radosny, zabawny, kolorowy".
podpis użytkownika
Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę
R................s
2013-07-02, 7:05
widzicie... tak się składa, że fejkbook już dawno nie jest dla ludzi, teraz to jest korporacja a korporacja rządzi się jedną jedyną zasadą: "ciąć koszty i maksymalizować zyski"
nie ważne co, ale jeżeli mogą na tym zarobić to to zrobią bo im jest wiecznie mało pieniędzy.
o to c🤬j... ja juz usuwam konto.
Czy ty poważnie myślałeś, że pejsbug jest "normalnym" portalem społecznościowym?
Zapewne jesteś w grupie 95% osób, którzy wierzą, że medialna postać sama wpadła na pomysł portalu.
Pamiętam propagandę z początku owego policyjnego portalu, "Biedny Mark żeby ruszyć ze swoim projektem, po prosił ojca, biednego dentystę o 10k$ na inwestycje". Kiedyś był MySPace, teraz Facebook, za jakiś czas będzie coś innego.
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
S................0
2013-07-02, 9:38
Nie dość, że szpiegują to jeszcze popierają gejów...
s.................
2013-07-02, 10:33
Szpiego-żydowski portal promujący pedziów, a ludzie jeszcze się cieszą... O.o
H................8
2013-07-02, 10:40
Nie ma się co dziwić skoro właścicielem pejsbooka jest żyd - a jak wiadomo to syjonistyczni żydzi na siłę próbują zniszczyć białą cywilizację zachodu, promując multi-kulti i dewiacje seksualne.
R................t
2013-07-02, 11:14
za fejsbuka zawsze gówno
Jak ci Gej za atakuje i wydupczy, to mozesz miec pretensje do boga. A jak sami sie dupcza to nie widze powodu to paniki.
JARANIE SIE ISLAMEM TO PEDALSTWO !!!!
facebook to jeden wielki przypał... policja tu ma konta i jak cie złapią np. z ziołem to nawet na komendzie koledze pokazywali jego rozmowy z drugim kolegą i posty o jaraniu itp... wgle do tego te pedały.... facebook śmierdzi gównem
jak i wszystko co teraz się dzieje na tym świecie...
idź pan w c🤬j...
podpis użytkownika

)
WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!
h................a
2013-07-02, 14:22
Och. Ten nasz Polski ból dupy z byle jakiego powodu, który w sumie nikogo z nas, a tymbrdziej dzieci nie dotyczy. (po poziomie wypowiedzi od kilku dobrych miesiecy, czuję że większość sadoli nie powinna lub nie doczekała się jeszcze potomstwa). Przepięknie.
Q................c
2013-07-02, 14:23
Ja p🤬lę, c🤬j wam do tego kto z kim się r🤬a. Póki w moją dupę nie wtykają k🤬sa, to niech se pedały żyją. Jedyne z czym bym się nie zgodził, to z prawem do adopcji.