👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciekawe jak ku.t.a.sie z Legii będziesz sam bez nóg... nie sp🤬...isz c🤬lu przed Jagiellonią

uwielbiam jak ktos na sadolu bluzgi kropkuje czy gwiazdkuje.. zalosnie to wyglada

polslav napisał/a:
jesteś tak kurewsko groźny, że aż Twoje bluzgi same się cenzurują... Pewnie na meczach lecisz z flagą w pierwszym rzędzie (do klopa)ciekawe jak ku.t.a.sie z Legii będziesz sam bez nóg... nie sp🤬...isz c🤬lu przed Jagiellonią
![]()
![]()

BongMan napisał/a:
Śmiejecie się z niego, a wszystkim wam by do dupy nakopał.
Jak kibic jagielonki to zapewne chętnie by ciebie posunął w dupkę...
BongMan w formie jak widzę, tak trzymać! Uśmiałem się bardziej niż czytając posty na obrazku

Raar napisał/a:
Jak kibic jagielonki to zapewne chętnie by ciebie posunął w dupkę...
BongMan nie pisał do tych wyżej, "kiboli", tylko o Pistoriusie.
Naucz się czytać ze zrozumieniem, a jak nie, to idź się pociąć za swój klubik. Ode mnie masz zielone światło

Teraz grunt pali się mu pod nogami ale, spoko podobno może odpowiadać z wolnej stopy.
Związek widocznie był mu nie na rękę i poszedł po rozum do głowy.
Nie dość, że gimbaza to jeszcze kibole.
Coraz częściej wstydzę się, że tu pisuję...
Coraz częściej wstydzę się, że tu pisuję...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie