nie wiem czym kierują sie takie dzieci,zjeżdżając rowerem z krawędzi na tej wysokości.

mogl pierw sprobowac zjechac z kraweznika, to by wiedzial chociaz ze techniki nie ma a nie odrazu ze stolika jakiegos :|
Nie wiem czy ci idioci robią to specjalnie czy to naprawdę tak trudno podnieść przednie koło przed wybiciem??
podpis użytkownika
uwielbiam zapach napalmu o poranku
Niech kur*wa matka mu odbierze ten rower i go sprzeda bo nie dlugo synek bedzie wachal kwiatki od spodu

Operatorowi kamery zabrakło zimnej krwi, a może umyślnie postanowił skierować obiektyw kamery w beton w tak ważnym momencie. Niemniej komentarz wypowiadany w chwili krzyku nieletniego kaskadera - "O HALLLLLLLLLLLL" wystarczająco odzwierciedla grozę zaistniałej sytuacji.

Sam tak kiedyś spadłem :/
Nos w asfalt, i kiedy w pierwszej sekundzie myślisz, że ta niekończąca się historia bólu, rozpaczy i strachu przeszła już swoje epicentrum... dostajesz siodełkiem w potylice i lądujesz zakrwawioną twarzą z powrotem w chodnik.
Tak... lubiłem dzieciństwo.
Nos w asfalt, i kiedy w pierwszej sekundzie myślisz, że ta niekończąca się historia bólu, rozpaczy i strachu przeszła już swoje epicentrum... dostajesz siodełkiem w potylice i lądujesz zakrwawioną twarzą z powrotem w chodnik.
Tak... lubiłem dzieciństwo.