Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ifheowna 2022-01-27, 8:56 35
Szanuję, też idę tą drogą.
Zgłoś
safriduo 2022-01-27, 9:07 60
wreszcie głos rozsądku
Zgłoś
dejwid092 2022-01-27, 9:55 21
Nasi ojcowie tak robili i dziadkowie i pradziadkowie i wszyscy byli zdrowi
Zgłoś
Vladar 2022-01-27, 11:09 6
Brawo dla tego pana.
Zgłoś
ArkSa 2022-01-27, 11:15 9
dejwid092 napisał/a:

Tak, pewnie dlatego średnia długość życia 50lat temu była o prawie 20 lat mniejsza niż obecnie. Wtedy zdrowi, teraz niezdrowi
Zgłoś
drattius 2022-01-27, 11:16
A ja musiałem wziąć 3 inaczej 15 koła mniej pensji
Zgłoś
Smokw 2022-01-27, 11:32
dejwid092 napisał/a:

A o wirusach ospy słyszałeś?
Zgłoś
dejwid092 2022-01-27, 11:43 9
ArkSa napisał/a:

Tak, pewnie dlatego średnia długość życia 50lat temu była o prawie 20 lat mniejsza niż obecnie. Wtedy zdrowi, teraz niezdrowi

Zobaczymy za 50 lat jak obecne pokolenie będzie padać jak muchy. Kiedyś nie było tej całej chemii a kielon do śniadania był normalnością i ludzie do dzisiaj żyją mając po 80-90 lat i będąc w całkiem niezłej formie.

Tylko wiesz że w obecne statystki wliczają się też ci co urodzili się w +/- 1940

Smokw napisał/a:

A o wirusach ospy słyszałeś?

Wirusy były są i będą tak jak ludzie umierali,umierają i będą umierać
Zgłoś
bonus666 2022-01-27, 11:52 2
drattius napisał/a:

Mamy tu posła chyba

drattius napisał/a:

Tak na przyszłość ....ludzie którzy zarabiają 15 tys miesięcznie wcale się tym nie lubią chwalić

Zgłoś
ArkSa 2022-01-27, 11:58 5
dejwid092 napisał/a:

Zobaczymy za 50 lat jak obecne pokolenie będzie padać jak muchy. Kiedyś nie było tej całej chemii a kielon do śniadania był normalnością i ludzie do dzisiaj żyją mając po 80-90 lat i będąc w całkiem niezłej formie.
Tylko wiesz że w obecne statystki wliczają się też ci co urodzili się w +/- 1940
Wirusy były są i będą tak jak ludzie umierali,umierają i będą umierać

Oczywiście, że zdaje sobie sprawę, że się wliczają.
Widzę, ze jesteś jasnowidzem, bo już wiesz co będzie kiedyś. Ja bym z takim darem zaczął grać w gry losowe.
Za moją wypowiedzią nie szła żadna ideologia, żadne osobiste przekonanie. Po prostu drażnią mnie fałszywe stwierdzenia, jakoby kiedyś ludzie żyli zdrowiej. Statystyki pokazują inaczej.
Zgłoś
hfbnmiuytp 2022-01-27, 12:02 3
bonus666 napisał/a:

Mamy tu posła chyba

Tak na przyszłość ....ludzie którzy zarabiają 15 tys miesięcznie wcale się tym nie lubią chwalić

15 koła/miesiąc to dodatek kowidowy dla lekarzy, znaczy konowałów
Zgłoś
dadar123 2022-01-27, 12:02 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
juderaus 2022-01-27, 12:16 3
ROBERT OLENIACZ - RATOWNIKI mówi jak jest. Polecam 18 minutowy film. Oczywiście kowidianin nie obejrzy.
Zgłoś
dejwid092 2022-01-27, 12:31 1
ArkSa napisał/a:

Oczywiście, że zdaje sobie sprawę, że się wliczają.
Widzę, ze jesteś jasnowidzem, bo już wiesz co będzie kiedyś. Ja bym z takim darem zaczął grać w gry losowe.
Za moją wypowiedzią nie szła żadna ideologia, żadne osobiste przekonanie. Po prostu drażnią mnie fałszywe stwierdzenia, jakoby kiedyś ludzie żyli zdrowiej. Statystyki pokazują inaczej.

A co ma jasnowidzenie do tego? Kiedys jedzenie było jedzeniem teraz przeczytaj sobie pierwszy lepszy skład w danym produkcie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem