hypertonic napisał/a:
I 18 lat z życia poszło w p🤬du
Kolejne 18 lat normalnego życia przed nim
drze p🤬de jak babsztyl o ona potrzebuje knota i tak długo wytrzymala
podpis użytkownika
nic nie widziałem nic nie słyszałem
Jakby umiał się dobrze r🤬ać to by go nie zdradziła... albo jakby nie brał k🤬y za żonę.
Albo i to i to.
Tak czy srak c🤬j a nie dowód. Nagrał jak ktoś wchodzi do samochodu jakiegoś i tyle. Nic więcej.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Albo i to i to.
Tak czy srak c🤬j a nie dowód. Nagrał jak ktoś wchodzi do samochodu jakiegoś i tyle. Nic więcej.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Ubawiłem się czytają powyższe komentarze gimbazy o dobrym j🤬iu żony, które przekłada się na brak zdrady:D dorośnijcie. Serio.
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
To jego wina, po co ją śledził?
Jakby nie śledził to nie byłoby zdrady i wciąż byliby szczęśliwym małżeństwem.
Teraz ona pozwie go o stalking i brak poszanowania prywatności i to on będzie miał przej🤬e.
Jakby nie śledził to nie byłoby zdrady i wciąż byliby szczęśliwym małżeństwem.

Teraz ona pozwie go o stalking i brak poszanowania prywatności i to on będzie miał przej🤬e.

podpis użytkownika
Tfuj czeźwy miszcz.

@Abraxus zerżnąłem kilka cudzych żon w życiu i zawsze były korelacje między kiepskim seksem z mężem ;] Także gimba ma czesciowo rację, choc zbytnio upraszcza temat, z czym się zgodzę.
Hehehe niektórzy z was mają własny świat.. One wszystkie takie są.. Nawet taką każdy ma w domu i nawet o tym nie wie......

że tak polecę klasykiem "baby trzeba pilnować albo się nie denerwować"
Ja tam żadnej zdrady nie widzę.Klientka podeszła i zapytała czy podrzuci ją ktoś tam kto siedział za kierownicą do miasta bo jej auto się popsuło.Tyle w temacie.
skampel napisał/a:
Jak by ją dobrze rżnął i miał czym to by przygód nie szukała
Jakby nie była k🤬ą to by nie zdradziła, proste i logiczne