👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A wyobraźcie sobie odwrotną sytuację z rodziną, z jednej z powszechnie nieakceptowanych mniejszości narodowych w tym kraju
Ratownik zasłużyłby na medal

nie no do pana powyżej naprawdę zajebiście co w tej akcji jest pięknego ciulu chodzący zapewne w rurkach

3:20 coś dla sadolek
Gówniara, co na początku nie chciała zejść ze skutera przy brzegu, powinna oberwać w łeb.
A za materiał -- piwko. Chociaż nie powinienem, bo filmik aż za dobrze ćwiczy wyobraźnię kretynów, których w normalnych warunkach brak inteligencji powinien przerobić na karmę dla rybek i krabów.
Btw... ostatnio ktoś pisał, że wszędzie widzi kraby. Tej samej nocy (z przedwczoraj na wczoraj) przyśniły mi się kraby, homary i raki...
Gówniara, co na początku nie chciała zejść ze skutera przy brzegu, powinna oberwać w łeb.
A za materiał -- piwko. Chociaż nie powinienem, bo filmik aż za dobrze ćwiczy wyobraźnię kretynów, których w normalnych warunkach brak inteligencji powinien przerobić na karmę dla rybek i krabów.
Btw... ostatnio ktoś pisał, że wszędzie widzi kraby. Tej samej nocy (z przedwczoraj na wczoraj) przyśniły mi się kraby, homary i raki...
Mam nadzieje, że te młode panienki odwdzięczyły się w pełni po akcji, bo należało mu się....
Po 1 dobra akcja
po 2 chciałbym pośmigać skuterem wodnym... szkoda, że kosztują dość drogo
po 2 chciałbym pośmigać skuterem wodnym... szkoda, że kosztują dość drogo
Prąd wsteczny? Ja mam na diodach prądy wsteczne, ale jakoś nie trzeba mnie i rodziny ratować

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie