Janusz zrobi to szybciej i taniej powiedzieli, zadzwoń do Janusza.
Specjalność Janusza - deszczowy motyw na suficie.
A może to k🤬a trzeba po egzorcystę zadzwonić bo mu się jakiś demon wykluwa na suficie
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway
Konto usunięte
2017-02-15, 17:37
spejsona stary robil to.
Czy ktoś może wytłumaczyć co zostało zobrazowane?
grawitacja, to jednak ma moc
A wystarczyło gruntem przejechać..
@cherry_1990 Śpieszę z wytłumaczeniem. Fachowiec nie podparł niczym farby do wyschnięcia. Dziękuję.
Przypomniał mi sie jeden kawał.
Własciciel mieszkania oprowadza przyszłych wynajmujących po pokojach.
Wiecie? przedtem mieszkał tutaj szalony naukowiec, chemik.
Aha, odpowiada przyszły lokator i zwraca uwagę na dużą plame na suficie.
To pewnie efekt z jego jednych doświadczeń? kontynuuje.
Niee!! Odpowiada właściciel. To Plama po Nim.
Konto usunięte
2017-02-15, 20:34
sztuka żeby coś takiego zrobić

)
Powierzchnia nieprzygotowana, materiał od cyganów kupiony...
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
To jest specjalna farba grawitacyjna która zostawia na suficie bardzo fajną strukturę.
Numernabis napisał/a:
To jest specjalna farba grawitacyjna która zostawia na suficie bardzo fajną strukturę.
o jest i ekspert, ja mu wierze, jednak nie byle komu pałac budował.
Jedna rzecz, "plaster" to gładź lub tynk, nie farba. Ale już szekspir wiedział, że i pod inną nazwą odpadała by równie aligancko.
cherry_1990 napisał/a:
Farba lateksowa położona na źle przygotowaną powierzchnię.
cherry_1990 napisał/a:
Gładź szpachlowa multi finish firmy british gypsum nakładana i gładzona specjalną techniką wykonywania. Podłoże a w tym przypadku sufit był wykonany modnym w latach 80-90 tych Artexem czyli miękkim gipsem lub krędą i za pomocą różnych narzędzi nadawano mu teksturę. Źle zagruntowany Artex po wchłonięciu wilgoci z nowej masy szpachlowej odspaja się od pierwotnego podłoża. W mojej 11 letniej karierze plastraża w uk zdażyło mi się to dwa razy. Mam nadzieje że pomogłem