Siema. Idąc wczoraj wieczorem do kumpla poszedłem trochę inną drogą niż zwykle.
Podziwiam piękną nową kostkę i idę dalej ale coś mnie ruszyło i się odwróciłem.
sorry za jakość, pod ręką miałem tylko kostkę brukową
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-02-23, 1:30
Terminy terminami ale kto ustala przebieg budowy ? Nie lepiej i taniej najpierw przestawic lampy, a dopiero później bawić się kostkami ? No chyba, że zarządca myśli " A może nikt nie zauważy i zaoszczędze na lampach "
divi
2014-02-23, 2:29
konto usunięte
2014-02-23, 2:32
Myślałem, że chodzi o tą piętrową latarnię.
divi,
jesteś typowym frajerem, który tylko drze mordę i gówno robi, w piździe byłeś i gówno widziałeś, wysmaruj dupę słynną maścią.
Też robiłem na budowie i słyszałem różne kwiatki:
Wybrukowali nowy chodnik, po czym kazali go rozłożyć wymienić rurę i złożyć z powrotem.
Ktoś się zapytał kierownika dlaczego tak, przecież rurę można było wymienić przed zrobieniem chodnika, tak byłoby szybciej i taniej. Powiedział że bardzo dobrze o tym wie, ale debile kazali tak zrobić żeby utopić trochę kasy bo jak wykażą oszczędności to następnym razem nie dostaną.
konto usunięte
2014-02-23, 15:11
Widac, ze ten z🤬b co robil te zdjecie nie zauwazyl ze tam jest ukladana kostka dalej... Akurat mieszkam na tym osiedlu i ci "fachowcy" zostawili ta latarnie tylko dlatego ze wszystkie na calym osiedlu maja byc zmienione. Narazie prace sa wstrzymane poniewaz jest jeszcze mroz. Zeby ten madry gimbus co to robil zauwazyl ze jest remont nie robil by tego szumu.
Suwalki przepraszaja za gimbaze.... :/