Siema. Idąc wczoraj wieczorem do kumpla poszedłem trochę inną drogą niż zwykle.
Podziwiam piękną nową kostkę i idę dalej ale coś mnie ruszyło i się odwróciłem.
sorry za jakość, pod ręką miałem tylko kostkę brukową
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No co? Przecież świeci, i to jasno.
konto usunięte
2014-02-22, 12:42
Suwałki to stan umysłu...
tak to już jest, wykonawca miał termin na zrobienie drogi dojazdowej to zrobił, a inna firma nie zdążyła przestawić słupów (albo po prostu urząd nie chciał tego robić bo za dużo kosztów), chociaż lepiej słup niż drzewo które rozwaliłoby korzeniami kostkę brukową
Zapewne za jakiś czas przestawią latarnie i wtedy dołożą brakującą kostkę. Terminy to terminy i nikt nie chce płacić potem kar.
Silny odzew ekspertów z sektora budowlanego sadistic.pl wyczuwam.
konto usunięte
2014-02-22, 22:53
dopiero po komentarzach obadałem ocb. shitbrix jak nic.
aitec napisał/a:
sorry za jakość, pod ręką miałem tylko kostkę brukową
Spoko, na Ukrainie czymś takim zmieniają rząd
konto usunięte
2014-02-22, 23:32
Właśnie takie gadanie "norma" to najbardziej szkodzi, bo przyzwyczaja ludzi to taniochy, niedopracowania, chałtury i partactwa. Jakby kilku urzędasów poniosło karę dyscyplinarną i pieniężną to następnym razem dopilnowaliby, żeby wszytko było zgrane.
konto usunięte
2014-02-23, 0:13
gdyby Korwin rządził, nie byłoby takiego gówna
Ivo
2014-02-23, 1:00
konto usunięte
2014-02-23, 1:10