👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czy ktoś może mi wytłumaczyć jak może ponieść moc 4 koni mechanicznych??Tyle ma kosiarka a jakoś nie odlatuje
Skoro 1 żywy koń może ponieść, to 4 mechaniczne tym bardziej, nie? Tym bardziej, że 4KM to miały może motory za czasów dzieciństwa Twojego pradziadka.
Zresztą, tutaj nie ponosiły konie, tylko puste ryje; jak ktoś ma takowy, to zabije się nawet kapciem.
Zresztą, tutaj nie ponosiły konie, tylko puste ryje; jak ktoś ma takowy, to zabije się nawet kapciem.

Ten grubas na żółtym skuterze to w każdej kompilacji jest. Moj faworyt
)

Też mam takiego piździka, ale nie jeżdżę bo kierowcy mają w dupie skutery. Już się raz przekonałem (wyjątkowo to ja miałem "w dupie" samochód jakiegoś niedorozwoja).

Skuterzystów jeżdżących w kółko po osiedlu nie trzeba zwalczać - wyniszczą się sami...
co chwilę pod oknem *bzzzzzzzzzzzzzzzzzzz* *bzzzzzzzzzzzzzzzzzzz* i w koło osiedla bo dalej matka nie puści :f
co chwilę pod oknem *bzzzzzzzzzzzzzzzzzzz* *bzzzzzzzzzzzzzzzzzzz* i w koło osiedla bo dalej matka nie puści :f

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie