Ponad polowa była.To się powinno nazywać: Kompilacja powtórek
jacekmatys napisał/a:
Ponad polowa była.To się powinno nazywać: Kompilacja powtórek
Kompilacja ma to do siebie, że jest zbieraniną filmików, które już były

Mojito napisał/a:
Kompilacja ma to do siebie, że jest zbieraniną filmików, które już były![]()
Kompilacja powtórek które były,powinny wylądawać tam gdzie były czyli w było...Coś czuję,że warna za to zgarnę

jacekmatys napisał/a:
Kompilacja powtórek które były,powinny wylądawać tam gdzie były czyli w było...Coś czuję,że warna za to zgarnę![]()
szkoda, że już w stu innych kompilacjach były skompilowane te filmy.
Piwo za gościa w pojeździe poruszającym się po polach golfowych. (C🤬j wie jak to się nazywa)

Dusi0 napisał/a:
Piwo za gościa w pojeździe poruszającym się po polach golfowych. (C🤬j wie jak to się nazywa)
![]()
to je melex.
@up
meleks.
btw, nigdy nie zrozumiem ludzi skaczących na stoły, krzesła, ławki etc. Czego oni się, k🤬a, spodziewają? Nobla z dziedziny fizyki?
meleks.
btw, nigdy nie zrozumiem ludzi skaczących na stoły, krzesła, ławki etc. Czego oni się, k🤬a, spodziewają? Nobla z dziedziny fizyki?
może zacznie ktoś robić kompilacje z każdego dnia? po co rozdrabniać się na tygodnie miesiąca
"drugi tydzień Czerwca 2013"
Taki c🤬j, kilka z nich widziałem dużo wcześniej... Nie ma piwa raz za oszustko w tytule dwa za częste powtarzanie tego samego gówna które już nie jest śmieszne.
Taki c🤬j, kilka z nich widziałem dużo wcześniej... Nie ma piwa raz za oszustko w tytule dwa za częste powtarzanie tego samego gówna które już nie jest śmieszne.