Jak w temacie. Ciesząca oko kompilacyjka faili z marca 2012. Jedna z lepszych jaką w życiu oglądałem.
A w kwietniu drodzy Sadole życzę Wam wielu uwiecznionych faili, ażebyśmy mieli z czego cieszyć się w maju!
Enjoy!

podpis użytkownika
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".- Stanisław Lem
Chyba filmik zrobiony w marcu
Niektóre filmiki mają kilka dobrych miesięcy. Nie ładnie tak oszukiwac.

Bambi. napisał/a:
Chyba filmik zrobiony w marcu
Niektóre filmiki mają kilka dobrych miesięcy. Nie ładnie tak oszukiwac.
Zauważyłem, że bardzo lubisz czepiać się szczegółów. Z reguły bywa, że w celu zrobienia większej kompilacji wykorzystuje się filmiki z wcześniejszych kompilacji, ale jeżeli nie wierzysz mogę podać link do oryginału.

podpis użytkownika
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".- Stanisław Lem
Nie lubię wczepiać się szczegółów. Chodzi mi o nazwę tematu. Bo wydaje mi się, a mogę się mylić oczywiście, że większość filmików nie jest z marca. I tyle.
szarpałbym tą w 1.30
zestawienie fajne, dużo nowych, ale wróćmy do 1.30....
zestawienie fajne, dużo nowych, ale wróćmy do 1.30....
1:41 Tak właśnie wyglądają wszyscy cwaniacy którzy piszą że jazda motocyklem jest banalnie prosta, i oni by to zrobili zawsze lepiej.

Kilka widziałem, kilka marne, ale za dziewczynkę na rowerku leci piwo. A na samym końcu nasze przesyłki z amazona do Polski

Uff dobrze ze przy komputerze nic mi sie takiego nie stanie