👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie obejrzałem całego, wyłączyłem po 2 minutach, ale piwo dałem, bo lubię faile, nawet jeśli mam tylko świadomość, że są.
Xenomorph08 napisał/a:
Tobie się to chyba od świąt ładowało co?
jakieś 3/4 min

Obejrzałem całe. Uwielbiam Fail Compilations, dzięki. Mi się ładowało do jutra.

takie pytanie jakim cudem wrzuciliscie to tutaj ?
przeciez max 30mb a ten film na pewno ma wiecej niz 30
przeciez max 30mb a ten film na pewno ma wiecej niz 30

sam się po sobie nie spodziewałem, że obejrzę do końca. ale tyle upadków na pysk w jednym filmiku jest po prostu piękne.

Są momenty są chwile, są ludzie są debile.
11:38 krwawa kamera
11:38 krwawa kamera
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie