ciekawe czy dostał swoje obiecane dziewice ten niedoszły pierzasty terrorysta

Debile, lepiej by było jakby ten co się tak brechta na końcu wyp🤬olił głową o samochód.
ivra napisał/a:
Debile, lepiej by było jakby ten co się tak brechta na końcu wyp🤬olił głową o samochód.
Zaczęło się...

Przestancie k🤬a pisac faily/winy czegos tam ,to k🤬a nie jest po polsku ,nie wiem moze chcecie przyszpanowac ze jestescie z malej miejscowosci i "umiecie po angielskiemu powiedziec cos". Dbajmy sadole o jezyk polski ,k🤬a. Dziekuje ,dobranoc.

Mam wrażenie, że ptaszek karierę w lotnictwie wojskowym już zakończył, wraz z życiem.
Debile, lepiej by było jakby ten co się tak brechta na końcu wypie**olił głową o samochód.
i bardzo dobrze temu j🤬emu jastrzębiowi. Jednego mniej sk🤬iela do łapania gołębi pocztowych i ozdobnych....
i bardzo dobrze temu j🤬emu jastrzębiowi. Jednego mniej sk🤬iela do łapania gołębi pocztowych i ozdobnych....
JADoktor napisał/a:
Przestancie k🤬a pisac faily/winy czegos tam ,to k🤬a nie jest po polsku ,nie wiem moze chcecie przyszpanowac ze jestescie z malej miejscowosci i "umiecie po angielskiemu powiedziec cos". Dbajmy sadole o jezyk polski ,k🤬a. Dziekuje ,dobranoc.
Jakbym napisał "Niepowodzenie jastrzębia" to dopiero dziwnie by wyglądało. Słowo fail zagościło na dobre w polskim slangu, więc nie wiem o co się czepiasz. Jest nawet odmienne po polsku.

Czy tylko ja zauwazylem niezidentyfikowany obiekt latajacy miedzy 4 a 6 sekunda filmiku

jak sie nagrywa filmy zeby byly takie waskie? przeciez to jakis ewenement jest. czy w usa nei maja innych kamer czy aparatow? wszystko w pionowych paskach
JADoktor napisał/a:
Jeśli chcesz kogoś pouczać i dbać o język polski, to pierw pozbądź się łaciny, której używasz co drugie słowo.