👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

to z psem powalajacym dziewuche pod koniec to istne kurestwo

Kilka filmików z failami policji (z czego nie wszystkie to faile), do tego czarny rap, zapewne gadają tam jaka to policja jest z piekła rodem. A żeby Wam nie było mało to macie jeszcze kilka komentarzy powyżej panów recydywistów, którzy byli bici co godzinę przez strażników więziennych.
Kaptur na głowę, łańcuch na szyję i do szkoły, bo dzisiaj sprawdzian z religii, liczę na 4+
Kaptur na głowę, łańcuch na szyję i do szkoły, bo dzisiaj sprawdzian z religii, liczę na 4+

JP na 100% !!! Potem idź z płaczem na komendę, że ukradli Ci rower.

Bez straży miejskiej wszystkim żyło by się lepiej. Co do Policji, jest różnie, podobnie jak z uzytkownikami tego portalu. Cywilizowaną policję można spotkać w cywilizowanych krajach - Dania, Szwecja, Norwegia itd. W Polsce przy gnoju, z którym mają codziennie styczność, wymaganych kwalifikacjach, średnim poziomie inteligencji, polskiej mentalność oraz systemie awansów ciężko o to aby policjanci debile byli niewielkim odłamem. Z reguły im młodszy, tym większe gówno.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie