👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up
To co ze jeden widziales dawno ale bylo pare nowych. ostatni najlepszy hehehe ciekawe czy sam by sobie poradzil z tego wyjsc
To co ze jeden widziales dawno ale bylo pare nowych. ostatni najlepszy hehehe ciekawe czy sam by sobie poradzil z tego wyjsc

03:38 Ta scenka jest tak cudownie groteskowa. Ten dźwięk... ten człowiek na masce... xD

01:51 Żółty śnieg radości pod reżyserem!
A co do ostatniego to jak to jest, że kiedy ludzie powinni reagować to stoją i się gapią - a jak powinni się gapić to kogoś ratują !?
A co do ostatniego to jak to jest, że kiedy ludzie powinni reagować to stoją i się gapią - a jak powinni się gapić to kogoś ratują !?

Za akcje z motocyklami piwo! Sama jeżdżę i niestety jedną glebę zaliczyłam -.- bolało xD
Ile razy jeszcze zobaczę tego frajera na motorze co przywalił w czerwone Punto?

CzarnaOwcaŁowca napisał/a:
up sierota i jeszcze sie chwali
Motocyklista bez gleby to jak żołnierz bez karabinu, ja przynajmniej się nie wstydzę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie