👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

to jest dnb albo jakis jump-up
edit: ta mysle ze to jump-up
edit: ta mysle ze to jump-up

To z butelką na początku to słabe. Robiłem takie coś z 2 litrową
Dużo dezodorantu napsikać i podpalić to zapalniczką. Całą butelkę spaliło i pewnie oparzyłoby mi ręce gdybym nie wyrzucił tego w porę na kafelki

Normalni ludzie wyłączają głos.
Fani Mandaryny wąchający klej dają głośniej
Fani Mandaryny wąchający klej dają głośniej

to raczej jest drum n bass, szkdoa ze kazda muzyke elektroniczną któej lubie czasem posluchac nazywa się dubstepem, a jak wiadomo dubstep to gówno

1) Część nie jest z 2012.
2) Mamy dopiero lipiec
3) Nie ma piwa.
2) Mamy dopiero lipiec
3) Nie ma piwa.

dalbym piwo gdyby nie to ze nie lubie muzyki w tle wszelkich kompilacji wypadkow.....zaglusza to dzwiek lamanych kosci.
Odczepcie sie.. muzyka zaje@#$%a... wreszcie cos innego niz ten zje@#$any metal brudasow dla malolatow z dlugimi "herami". Mam inne ale.. tu jest kupa filmikow z zeszlego roku
Ale i tak piwo... za muzyke

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie