Kojarzycie te szklane ściany przy wejściach do klatek schodowych?
Zdało by się je wymienić na nowe
.
Zdało by się je wymienić na nowe

Może to i ładne, ale z całą pewnością nieporęczne. Te pedały-designerzy chcą zwykłych ludzi zmusić do picia piwa z cegły. Apage!

Roszp napisał/a:
Może to i ładne, ale z całą pewnością nieporęczne. Te pedały-designerzy chcą zwykłych ludzi zmusić do picia piwa z cegły. Apage!
Dlaczego nieporęczne? Słuchaj, po to piwo jest w puszkach, butelkach, beczkach i kwadratach żeby każdy wybrał dla siebie coś co jest dla niego wygodne na daną sytuację.
Wyobraź sobie kupujesz 60 butelek piwa i musisz je położyć jedna obok drugiej. Niezręczne, bo zajmuje dużo miejsca. A takie kwadraciki pokładasz jeden na drugim i gitara

Nie ma opcji żebyś wylał gdy stoi na ziemi w plenerze! A po kilku wypitych to sporadyczny, ale jednak problem:/
podpis użytkownika
Komentuję tylko będąc pod wpływem, a że tańczę już rzadko to i rzadko komentuję.
Roszp napisał/a:
W ogólnej patologii społecznej wszystko co jest chociaż odrobinę bardziej estetyczne od otaczającego chlewu jest określane jako pedalskie

Butelki bardzo sympatyczne.
Jeszcze taki kufel i ogólny chaos

podpis użytkownika
Emerytowany saren
patrzcie na fotkę jak koleś pije z tego 'sześcianu szczęścia'.
jakie to jest k🤬a małe :|
jakie to jest k🤬a małe :|
Szeryfian, nieporęczne bo kwadratowych łap jednak nie mam. I wątpię, żeby ktokolwiek miał. I głównie o to mi chodziło. Jeśli chodzi o przechowanie to czy nie łatwiej po staropolsku? Znaczy się w skrzynce. Ten kształt wygrywa tylko jeśli ma się małą lodówkę i piwo będzie spożywane w domu - z kufelka.
Bambiś, chyba nadinterpretowałeś to co napisałem
Bambiś, chyba nadinterpretowałeś to co napisałem
Już sobie wyobrażam, jak po zmrożeniu ciężko w łapie otrzymać taki oszroniony sześcian. Kijowy pomysł jak dla mnie.
@Roszp jeśli tak, to przepraszam

podpis użytkownika
Emerytowany saren
Szeryfian napisał/a:
Kojarzycie te szklane ściany przy wejściach do klatek schodowych?
Zdało by się je wymienić na nowe.
To są te, no, horkruksy.
Prawda jest jedna czy w butelce, plastiku albo w puszce każde Piwo jest dobre byle zimno, a co do transportu to jesteśmy takim narodem, że alkohol zawsze przetransportujemy zachowując najwyższe standardy bezpieczeństwa
podpis użytkownika
Why Drink And Drive if you can Smoke any FLY!?