👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciężko ocenić czy ona taka twarda czy on taka p🤬da napompowana tylko ale fajnie, fajnie!
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Xajmaq napisał/a:
Nie zalatuje wam ladyboy'em??
Zepsułeś atmosferę. W opisie oryginału było, że to babka

Xajmaq napisał/a:
Nie zalatuje wam ladyboy'em??
Murzyn się naciął na graty w majtach... i żądał prawdopodobnie wezwania policji bo zapłacił kobiecie...a kasę trzema teraz facet i go kopie !
@up Twoja Stara też tak mówiła, jak jej dwie kreski na teście ciążowym, po Woodstocku wyskoczyły.
Faktycznie to trochę tak wygląda, jakby gość się nadział* na nie tą usługę co chciał.
*ale nie fizycznie, widać nie od nas
Faktycznie to trochę tak wygląda, jakby gość się nadział* na nie tą usługę co chciał.
*ale nie fizycznie, widać nie od nas

Co nie zmienia faktu że daje dupy takiemu nie dość że czarnemu to jeszcze frajerowi
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie