Według informacji znalezionych na stronie wolnemedia[dot]NET, tvn'owskie
"bzdury" masowo tracą na oglądalności, cóż za pech
W 2013 roku siedzieliśmy przed telewizorami średnio 4 minuty dłużej niż w 2012. Okazuje się jednak, że programy informacyjne w ub.r. miały mniejszą oglądalność. Najwięcej widzów straciły „Fakty” TVN – ponad 400 tysięcy. To spadek o 11,02 proc. w stosunku do roku 2012.
Panie i panowie, to niewątpliwie zasługa ich własnej głupoty, a także SADISTICA! Heil Sadistic!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-01-09, 12:31
Brawo , wierzę że sadistic miał swój udział w tych statystykach
konto usunięte
2014-01-09, 12:36
@bialyidumny:
Czytając komentarze na Sadolu stwierdzam, że to raczej większość użytkowników te statystyki podnosi, bo jakimś dziwnym trafem każdy wie, o czym w TVNie obecnie mówią...
Ja na przykład bardzo lubię oglądać fakty, lepsze niż niejedna komedia
niestety w czasie faktów córka przełącza TV na "Pingwiny z Madagaskaru". Omija mnie cokolwiek?
Diakkon napisał/a:
Heil Sadistic!
Własnego języka nie znasz, że musisz po szwabsku pisać?
Nic dziwnego. Ludzie jak mają oglądać te bajki to wolą wieczorynkę na tvp.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Od 5 lat nie mam telewizora i dobrze mi z tym.
konto usunięte
2014-01-09, 16:22
A kogo to obchodzi, jaki program ma ilu widzów? Teraz ludzie co raz rzadziej oglądają telewizję to wszystkim leci oglądalność w dół. No ale możecie sobie pomasturbować.
Diakkon napisał/a:
Heil Sadistic!
To właściwie definiuje większość użytkowników Sadistika.
Prawdziwy patriotyzm
konto usunięte
2014-01-09, 17:54
Widzowie przechodzą do właściwych i prawomyślnych Wiadomości w 1 słuchać tego samego, wspieranego propagandą rządową.