👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
" Czy Polskę też to wkrótce czeka ?" spokojne kupilismy hajmarsy to takie race dalekiego zasiegu ')
CIA powinno dogadac sie w tym względzie z kartelami zeby tamci do nich strzelali
Niosą transparent "Exodus z biedy" więc w sumie to może być prawda.
Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
podpis użytkownika
Kiedyś ludzie byli sobie bliżsi.Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
już widzę te tysiące imigrantów zmierzających do Polski, bo tu kraj mlekiem i miodem płynący z ogromnymi socjalem
@Macx83wwww
wnioskuję, że te osoby od piw to głosowały za konfederacją...
wnioskuję, że te osoby od piw to głosowały za konfederacją...

To się nie stanie Donald nie pozwoli słyszałem w kampanii jak mówił że nie będzie. #MuremZaDonaldinio
@Macx83wwww
wyprany łeb przez pewnego dziada z zoliborza co kota r🤬a
wyprany łeb przez pewnego dziada z zoliborza co kota r🤬a
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie