Wczoraj na Teneryfie zginęły 3 osoby, a 20 zostało rannych po tym, jak porwały je fale
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:55
Trzeba być niezłym debilem żeby w taki sztorm łazić po falochronie
Ale nie zapominaj, że gdyby nie ci debile to nie miał byś co oglądać i komentować
PsikutaBezS napisał/a:
I jak zwykle sami turyści.
Miejscowi też.Zdarzają się jełopy. Wiem, bo jestem na południu dużą część roku.🤓
rmf24.pl/fakty/swiat/news-tragedia-na-teneryfie-wysokie-fale-zabraly-z...
poznan2000 napisał/a:
zazdrościsz bo nie masz takich fotek i filmików na tiktoka
poznan2000 napisał/a:
Nie trzeba.Oni juz są i byli
"Wczoraj na Teneryfie zginęły 3 osoby, a 20 zostało rannych po tym, jak porwały je fale"
Zgoda, ale to było kilka osobnych incydentów. Zdarzenie sfilmowane powyżej dotyczy Puerto de la Cruz, gdzie fale zmyły 10 turystów idiotów (1 pepsi) i w trakcie jakaś duńska emerytka doznała widząc to zawału serca (2 pepsi). 3 pepsi to był jakiś Hiszpan z południowej strony wyspy, który wędkował z brzegu. Zakładam, że również albo idiota (nie bardzo wiem jak w takim wypadku dożył tak sędziwego wieku) albo turysta z kontynentu.
Zgoda, ale to było kilka osobnych incydentów. Zdarzenie sfilmowane powyżej dotyczy Puerto de la Cruz, gdzie fale zmyły 10 turystów idiotów (1 pepsi) i w trakcie jakaś duńska emerytka doznała widząc to zawału serca (2 pepsi). 3 pepsi to był jakiś Hiszpan z południowej strony wyspy, który wędkował z brzegu. Zakładam, że również albo idiota (nie bardzo wiem jak w takim wypadku dożył tak sędziwego wieku) albo turysta z kontynentu.
poznan2000 napisał/a:
Mieli podeszwy z gumowymi przyssawkami, znaczy się tak im się wydawało 😉
Kiedyś moja tępa była wlazła na falochron i gdybym po nią nie pobiegł i z niego nie zabrał (fale zagłuszały moje darcie mordy i mnie nie słyszała) to skończyłaby tak jak bohaterowie tego filmu. Do dziś żałuję tego co zrobiłem
widez2 napisał/a:
"Wczoraj na Teneryfie zginęły 3 osoby, a 20 zostało rannych po tym, jak porwały je fale"
czyli uj w dupe autorowi za wprowadzanie w bład. mozecie wiec koledzy swobodnie lazic po falochronach tylko zawsze nagrywajcie filmiki (albo zachecajcie innych do chodzenia lub nagrywania
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie