👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

notoryczny brak dziewczyny ma też swoje plusy-po 5 latach ćwiczeń mozna nakrecic ponad 2 minutowy filmik
Nikogo nie zabił ukrytym ostrzem i nie skoczył z wysokości na wóz z sianem. Ale jako fan serii piwo postawie.

to tylko freerun w przebraniu... dajcie strój zrobie to samo;d powinien pokazac sposob wspinaczki od Ezio i wlasnie prawdziwy skok, nie wspomne o zabijaniu. Jedyne czego nie umiem to wallflip 360 i invard side flip, za to i stroj daje piwo.

Czy tylko mi on troche pedalowato wygloda ?
Za czysty stroj i te pedalowskie obcisle spodnie.
sadol.pl/temp_pics/1b3117fe4fd2.jpg
Tak wygloda prawdziwy
Tak wygloda prawdziwy

@ up
Ten obrazek który wrzuciłeś przedstawia Assassina z "dwójki", a ten jest z pierwszej części.
Ten obrazek który wrzuciłeś przedstawia Assassina z "dwójki", a ten jest z pierwszej części.
Podobnie biegne do nocnego jak jest 10 minut przed zamknięciem

Zajebsta sprawa tylko mógł dać oryginalną ścieżkę z AC "Ezio Family"

siedlik napisał/a:
Czy tylko mi on troche pedalowato wygloda ?
Tak wygloda prawdziwy
Wpisz sobie w google "assassin's creed 1" i przestań gadać głupoty

Do obsługi: Dlaczego usuwacie moje posty?

NicuniaMJ napisał/a:
Dlaczego usuwacie moje posty?
Ponieważ są sprzeczne z regulaminem. Zdjęcia wstawiamy tylko przez sadolowy uploader.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie