Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
GoblinPL napisał/a:
fan Trippie Redda na live rozj🤬 sobie leb i zjadl swoje gówno w bułce
to za mało żeby na sadolu zrobić wrażenie....
A teraz pętle na szyję, stołek pod nogi i hyc. Oczywiście live.

Internet to raj dla takich debili, którzy oglądają innych debili robiących z siebie debili dla debili.

powinien zjeść te pedalskie perły, bo to większe gówno,
piwa nie ma
piwa nie ma
RutQ napisał/a:
Internet to raj dla takich debili, którzy oglądają innych debili robiących z siebie debili dla debili.
Internet to przekleństwo bo każdy debil z IQ małpy potrafi szybko znaleźć sobie równych.
Jeśli dodamy do tego zj🤬ą lewicową ideologie która każdemu mówi "bądź sobą, jesteś wyjątkowy i każdy musi cie szanować, bądź tym kim chcesz" to wychodzi właśnie takie coś przekonane że to jest normalność.
Co to za murzyńsko brzmiący szablozębny z🤬b. A fani są jego pokroju intelektualnego.