Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:19
Czyli cała prawda o tym kto jest większym fanem pfk

2:09 można sadole mogą fapować ;]

podpis użytkownika

Death solves all problems - no man, No_Problems.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-10-01, 22:13
i tak to ja jestem największym fanem paktofoniki..
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-01, 22:15
Facet ma trochę racji.
Ale ja myślę, że tym co się tak rzucają chodzi o to, że przybyło sezonowców. Koleś oglądnie film, zajara się, wczuje się mentalnie na kilka miesięcy a później wróci do swojej muzyki czyli do metalu...
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-01, 22:19
ej mam pytanie: skąd jest ten vloger ? bo przysięgam że go dzisiaj na uczelni w Tarnowie widziałem
Zgłoś
dostępny_nick 2012-10-01, 22:22 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Darkstep 2012-10-01, 22:26
Moment z piłką nożną mnie rozbroił browar
Zgłoś
321konio 2012-10-01, 22:35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
piotrwiacek1 2012-10-01, 22:45
Zgłoś
Echis 2012-10-01, 22:56
piotrwiacek1,
''ŻAL''... idź do kina niech ci hajs zwrócą. Jakbyś pierw książkę przeczytał to byś wiedział, że to nie jest biografia, tylko opowieść fabularna, żeby trafić w większe grono odbiorców, a nie tylko do subkultury.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-01, 23:10
Koleś nawet nie wiem jak ten film sie poprawnie nazywa a wygaduje farmazony i wy go pochwalacie ?
Tytuł filmu to "Jesteś Bogiem" a nie "Jestem Bogiem".....
Zgłoś
brudnykuba 2012-10-01, 23:35
w tym filmiku najfajniejsza jest tylko tapeta.
Zgłoś
CzłowiekDepresja 2012-10-01, 23:53
@up
Otóż to. Sensowny vloger? Śmieszni jesteście. Najpierw to niech on się nauczy mówić. Ta jego dykcja jest straszna;/ plus trochę ma bałagan w oczach chyba
Zgłoś
Potheaderinho 2012-10-02, 0:05
Prawda jest taka, że PFK wybiło się dzięki śmierci Piotra.
Zgłoś
marna 2012-10-02, 0:07 1
Benucjusz napisał/a:

Prawda jest taka, że PFK wybiło się dzięki śmierci Piotra.

a mi PFK kojarzy się jedynie ze skrótem od Parufka
Opole wypacza wizję świata..
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-02, 0:14
Jetem Bogiem to jest amerykanski film z 2012 roku i na samym poczatku koles spier..il Jestes Bogiem i kur... dajcie juz spokoj tym pierdo o Magiku ziomek nie zyje i niech spoczywa w spokoju a wy ja hieny na niego najezdzacie to tak jabyscie kur...a nalali na jego grob banda debili a ty vlogerze zrob cos dla spoleczenstwa i sprzedaj ta kamerke ktora rodzice ci kupili bo sie tylko marnuje
Zgłoś
MarszaL95 2012-10-02, 0:37
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem