Czyli cała prawda o tym kto jest większym fanem pfk
2:09 można sadole mogą fapować ;]
podpis użytkownika
Death solves all problems - no man, No_Problems.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-10-01, 22:13
i tak to ja jestem największym fanem paktofoniki..
konto usunięte
2012-10-01, 22:15
Facet ma trochę racji.
Ale ja myślę, że tym co się tak rzucają chodzi o to, że przybyło sezonowców. Koleś oglądnie film, zajara się, wczuje się mentalnie na kilka miesięcy a później wróci do swojej muzyki czyli do metalu...
konto usunięte
2012-10-01, 22:19
ej mam pytanie: skąd jest ten vloger ? bo przysięgam że go dzisiaj na uczelni w Tarnowie widziałem
Moment z piłką nożną mnie rozbroił

browar
piotrwiacek1,
''ŻAL''... idź do kina niech ci hajs zwrócą. Jakbyś pierw książkę przeczytał to byś wiedział, że to nie jest biografia, tylko opowieść fabularna, żeby trafić w większe grono odbiorców, a nie tylko do subkultury.
konto usunięte
2012-10-01, 23:10
Koleś nawet nie wiem jak ten film sie poprawnie nazywa a wygaduje farmazony i wy go pochwalacie ?
Tytuł filmu to "Jesteś Bogiem" a nie "Jestem Bogiem".....
w tym filmiku najfajniejsza jest tylko tapeta.
@up
Otóż to. Sensowny vloger? Śmieszni jesteście. Najpierw to niech on się nauczy mówić. Ta jego dykcja jest straszna;/ plus trochę ma bałagan w oczach chyba
Prawda jest taka, że PFK wybiło się dzięki śmierci Piotra.
Benucjusz napisał/a:
Prawda jest taka, że PFK wybiło się dzięki śmierci Piotra.
a mi PFK kojarzy się jedynie ze skrótem od Parufka
Opole wypacza wizję świata..
konto usunięte
2012-10-02, 0:14
Jetem Bogiem to jest amerykanski film z 2012 roku i na samym poczatku koles spier..il Jestes Bogiem i kur... dajcie juz spokoj tym pierdo o Magiku ziomek nie zyje i niech spoczywa w spokoju a wy ja hieny na niego najezdzacie to tak jabyscie kur...a nalali na jego grob banda debili a ty vlogerze zrob cos dla spoleczenstwa i sprzedaj ta kamerke ktora rodzice ci kupili bo sie tylko marnuje