📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:14
Facet ma trochę racji.
Ale ja myślę, że tym co się tak rzucają chodzi o to, że przybyło sezonowców. Koleś oglądnie film, zajara się, wczuje się mentalnie na kilka miesięcy a później wróci do swojej muzyki czyli do metalu...
Ale ja myślę, że tym co się tak rzucają chodzi o to, że przybyło sezonowców. Koleś oglądnie film, zajara się, wczuje się mentalnie na kilka miesięcy a później wróci do swojej muzyki czyli do metalu...
ej mam pytanie: skąd jest ten vloger ? bo przysięgam że go dzisiaj na uczelni w Tarnowie widziałem
piotrwiacek1,
''ŻAL''... idź do kina niech ci hajs zwrócą. Jakbyś pierw książkę przeczytał to byś wiedział, że to nie jest biografia, tylko opowieść fabularna, żeby trafić w większe grono odbiorców, a nie tylko do subkultury.
''ŻAL''... idź do kina niech ci hajs zwrócą. Jakbyś pierw książkę przeczytał to byś wiedział, że to nie jest biografia, tylko opowieść fabularna, żeby trafić w większe grono odbiorców, a nie tylko do subkultury.
Koleś nawet nie wiem jak ten film sie poprawnie nazywa a wygaduje farmazony i wy go pochwalacie ?
Tytuł filmu to "Jesteś Bogiem" a nie "Jestem Bogiem".....
Tytuł filmu to "Jesteś Bogiem" a nie "Jestem Bogiem".....
@up
Otóż to. Sensowny vloger? Śmieszni jesteście. Najpierw to niech on się nauczy mówić. Ta jego dykcja jest straszna;/ plus trochę ma bałagan w oczach chyba
Otóż to. Sensowny vloger? Śmieszni jesteście. Najpierw to niech on się nauczy mówić. Ta jego dykcja jest straszna;/ plus trochę ma bałagan w oczach chyba
Benucjusz napisał/a:
Prawda jest taka, że PFK wybiło się dzięki śmierci Piotra.
a mi PFK kojarzy się jedynie ze skrótem od Parufka
Opole wypacza wizję świata..
Jetem Bogiem to jest amerykanski film z 2012 roku i na samym poczatku koles spier..il Jestes Bogiem i kur... dajcie juz spokoj tym pierdo o Magiku ziomek nie zyje i niech spoczywa w spokoju a wy ja hieny na niego najezdzacie to tak jabyscie kur...a nalali na jego grob banda debili a ty vlogerze zrob cos dla spoleczenstwa i sprzedaj ta kamerke ktora rodzice ci kupili bo sie tylko marnuje
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie