Mike i Edd postanowili zakpić z naszego poczciwego malucha. Wszystko na oczach zaskoczonych Warszawiaków.
Warszawiaków łatwo zaskoczyć
swoją drogą ciekawy pomysł, ale maluszek jest jak kobieta, tudzież wino, im młodszy tym tańszy
Lubie tych gości, ale szkoda malczana
podpis użytkownika
Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei
I przed narodem niosą oświaty kaganiec;
A kiedy trzeba - na śmierć idą po kolei,
Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec...
Konto usunięte
2014-11-28, 8:40
Dosyć że tego coraz mniej na drogach to jeszcze zj🤬 taką maline...
Chyba dobrze, że na drogach tego coraz mniej, zwykła zawali droga. Tak wiem, właśnie rozpocząłem dyskusje na temat polskiej motoryzacji, zaraz dowiem się, że jestem gimbem i brak mi zainteresowań.
Krystiankupis napisał/a:
Chyba dobrze, że na drogach tego coraz mniej, zwykła zawali droga. Tak wiem, właśnie rozpocząłem dyskusje na temat polskiej motoryzacji, zaraz dowiem się, że jestem gimbem i brak mi zainteresowań.
zgadłeś, i wiadomo umyślnie chciałeś rozpętać dyskusje, ale nikt z tobą nie będzie dyskutował, maluch jest częścią historii, a zawalidrogi to rowerzyszci
taki on nasz jak i Pabieda. To że teraz produkują Caddy w Swaju lub Fiata w Tychach nie znaczy, że to nasz wyrób.
dopisane:
a swoją drogą mimo tandetności wykonania malczan przy angielskich cudach techniki to i tak perfekcyjnie wykonane auto.
@longlong7
To była po prostu obrona, a nie trolling bo tutaj strach wyrazić własną opinie.
Na ryby był dobry, jak się zakopał się się zaciągało ssanie, wychodziło na zewnątrz i pchało.
taaaa, na oczach zaskoczonych Warszawiaków - tak zaskoczonych że przynajmniej dwóch miało profesjonalne kamery przy sobie, całkiem przypadkiem.
taaaaa, wiem - to kamery ekipy filmowej, czepiam się i c🤬j.
Konto usunięte
2014-11-28, 14:08
Lubie ten program, fajne autka czasem remontują.
0:16 jak widzę gościa tak schylającego się to myślę, że pedał albo zbok, który zapomniał, że ma dżinsy a nie spódnicę jak po domu.
To jest bis, a nie dobry maluch
Konto usunięte
2014-11-28, 15:00
Niech zrobią tak z każdym istniejącym egzemplarzem i będę zadowolony.
a co jest takiego fajnego w maluchu? w czasach gry każdy polak miał małego fiacika zachód jeździł mercedesami, na złom z tym gównem
Konto usunięte
2014-11-28, 15:15
co jest fajnego ? wspomnienia i nic więcej, ale nie zrozumiesz.